Genel

Vali SERDENGEÇTİ, Aile Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Mehmet Fatih SERDENGEÇTİ, vatan uğruna şehit düşen kahramanlarımızın aileleri ile milletimizin güvenliği ve huzuru için canlarını siper eden gazilerimize yönelik ziyaretlerine devam ediyor.

Vali SERDENGEÇTİ, Aile Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Mehmet Fatih SERDENGEÇTİ, vatan uğruna şehit düşen kahramanlarımızın aileleri ile milletimizin güvenliği ve huzuru için canlarını siper eden gazilerimize yönelik ziyaretlerine devam ediyor.

Her fırsatta şehit aileleriyle ve gazilerle bir araya gelen Vali S, 8 Mayıs Çarşamba günü gerçekleştirdiği ziyaretlerde de Şehit ve Gazi ailelerini yalnız bırakmadı.Vali Serdengeçti, ilk olarak Gazi Çetin Efe’nin Giresun Merkez Çıtlakkale Mahallesi’nde ikamet eden ailesini ziyaret etti.

Yakın zamanda kutsal topraklara Hac vazifesini yerine getirmek üzere gidecek olan Gazimize, Hac yolculuğunda sağlık ve huzur dileyen Vali Serdengeçti, Gazimizin kıymetli ailesiyle de yakından ilgilenerek “Kahraman gazilerimizden Çetin Efe’ye hane ziyaretinde bulunduk. Şanlı geçmişimizin onur abidelerine her zaman özel bir ilgi göstereceğiz. Nazik ev sahipliği için değerli gazimize ve ailesine teşekkür ediyorum.” cümlelerine yer verdi.

Efe ailesine çeşitli hediyeler sunan Vali SERDENGEÇTİ’ye, Gazimiz de ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini sundu.

Gazi Piyade Er Çetin Efe; 12.02.1994 tarihinde İstanbul ili Tuzla ilçesindeki tren istasyonunda bölücü terör örgütü tarafından hazırlanan bombanın patlaması sonucu yaralanarak gazi olmuştu.

Vali SERDENGEÇTİ, Efe ailesini ziyaretinin ardından Şehit Piyade Er Ali ÖZER’in Gedikkaya Mahallesi’nde ikamet eden ailesini ziyaret ederek onlarla sıcak bir sohbet gerçekleştirdi.

Şehitlerimizin geride bıraktığı emanetlerine sahip çıkarak, onlara devletin sıcak ve şefkatli yüzünü gösteren Vali Serdengeçti, ÖZER ailesine tekrardan sabır ve başsağlığı dileklerinde bulunarak tüm Şehitlerimize Allah’tan rahmet diledi.

Ziyarette Şehit Piyade Er Ali ÖZER ve tüm Şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim Tilaveti yapılarak dualar edildi. Ayrıca Vali Serdengeçti, Şehidimizin ailesine çeşitli hediyeler takdim etti.

Şehit Piyade Er Ali ÖZER; 11.09.1957 tarihinde Adana ili Pozantı ilçesinde görevden dönerken yaşanan trafik kazası sonucu şehit olmuş ve Adana Asri Mezarlığına defnedilmişti.

Vali SERDENGEÇTİ, ziyaretle ilgili olarak “1957 yılında Adana-Pozantı’da şehit olan Piyade Er Ali Özer’in 90 yaşındaki muhterem eşi Ayşe Teyzemizi ziyaret ettik. Kutsal vatan toprağımızın her karışına şehadeti nakşeden kahramanlarımızın aziz hatırasına gözümüz gibi bakmak boynumuzun borcu. Cenab-ı Hak cümle şühedadan razı olsun.” ifadelerini kullandı.

Vali Serdengeçti, ÖZER ailesini ziyaretinin ardından hane ziyaretleri kapsamında Giresun Merkez Fevzi ÇAKMAK Mahallesi’nde ikamet eden ÖVEÇ ailesini ziyaret etti.

Öveç ailesiyle bir süre sohbet eden Vali SERDENGEÇTİ, onların dilek ve sorunlarını dinledi.

Kendilerini ziyaret eden Vali SERDENGEÇTİ’ye teşekkür eden ÖVEÇ ailesi, ziyaretten duydukları mutluluğu ifade ettiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL