Güncel

Üniversite Öğrencilerine “Kendime İyi Bak” Eğitimleri Verildi

Giresun İl Sağlık Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Birimi koordinasyonunda, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün katkılarıyla Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü’ne bağlı öğrenci yurtlarında kalan birinci sınıf üniversite öğrencilerine ve hastanelerde staj yapan üniversite öğrencilerine “Kendime İyi Bak” eğitimleri verildi.

Üniversite Öğrencilerine “Kendime İyi Bak” Eğitimleri Verildi

Psikolojik iyi oluşun desteklenmesi ve güçlendirilmesi amacıyla Ekim ayı boyunca eğitim programı Giresun’daki tüm yurtlarda (11) ve merkezde bulunan hastanelerde (4) gerçekleştirilmiştir.

Eğitim programında Müdürlüğün bünyesinde çalışmakta olan Psikolog Mustafa İlker Erol, Psikolog Sevilay Kocabaş, Psikolog Gamze Açıkgöz ve Psikolog Yasin Zorlu tarafından iç dünyamızın tanınması, psikolojik zorlanma durumlarının anlamlandırılması ve üstesinden gelmesi kabul ve kararlılık terapisi (ACT) temelinde “Kendime İyi Bak” konulu eğitim verilmiştir. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından “Uyuşturucu ile Mücadele, Madde Bağımlılığı” ve “Kadına Yönelik Şiddet, İletişim Yoluyla Dolandırıcılık” eğitimi ve İl Kültür Turizm Müdürlüğü tarafından gezici kütüphane tanıtımı yapmıştır.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL