Spor

“Üçte Üç Yapmak Bizim İçin Avantaj Ve Moral Oldu Ama Hiçbir Şey Bitmiş Değil”

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında ağırladığı Gaziantep FK’yi 2-1 yenen GZT Giresunspor’un teknik direktörü Hakan Keleş, kümede kalma yolunda avantaj sağladıklarını söyledi.

“Üçte Üç Yapmak Bizim İçin Avantaj Ve Moral Oldu Ama Hiçbir Şey Bitmiş Değil”

Keleş, kazanmanın kendileri için önemli olduğunu belirtip, üst üste 3. maçlarını kazanarak rahat bir nefes aldıklarını dile getirdi.

Maça iyi başladıklarını belirten Keleş, “Arzuluyduk, istekliydik, golü de bulduk. İlk yarıda pozisyonlarımız vardı ancak ikinci golü atamadık. Maç gereksiz bir penaltıyla berabere oldu. İkinci yarı Flavio’nun sakatlanması bizi inanılmaz etkiledi. Kazanmak istiyorduk ve riske girdik. Şimdi önümüzdeki Fraport TAV Antalyaspor maçı bizim için daha önemli oldu. İnşallah orada da istediğimiz sonucu alır, hedeflerimiz doğrultusunda ilerleriz. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Mücadele adına inanılmaz işler yaptılar.” diye konuştu.

Bu dönemde hakemlerle ilgili anlayışlı olmamız gerekiyor diyen Keleş:” Penaltı pozisyonuna çok itirazım oldu. O pozisyonda ben de yanlış görebilirim ama VAR da var. Ben orada yanlış gördüm, bir daha izleyeceğim. Dediğim gibi biraz daha tecrübelenmesi lazım. Hakemlere biraz daha anlayış gösterelim. Bu dönemde zor ve stresli maçlar oynuyoruz. Bu durum bize de yansımış olabilir. Bu dönemde biraz daha sabırlı olmamız gerekiyor. Kendi adıma bunu söyleyebilirim.” ifadelerini kullandı.

Keleş, Flavio’nun sakatlığıyla ilgili, “Umarım korktuğumuz gibi bir şey yoktur. Antalyaspor maçında olmaz diye düşünüyorum. MR çekildikten sonra durumu belli olacak. İnşallah sakatlığı sezon sonuna kadar sürmez. Çok üzüldüm. Flavio benim için çok önemli bir oyuncu. Onun çıkması bizi çok etkiledi.” ifadelerini kullandı.

Düşme hatının hemen üzerinde bulunduklarının hatırlatılması üzerine Keleş, “Stres var. Rakipler de kazanıyor. Bu durum son haftalara kadar devam edecek. Ligin boyu kısaldı, stresli maçlar oynuyoruz. Üçte üç yapmak bizim için avantaj ve moral oldu ama hiçbir şey bitmiş değil. Bir maç kazanmayla hiçbir şey bitmiyor. Ne zaman matematiksel olarak garantilerseniz, o zaman süreç bitiyor. Bazı bölümlerde kötü oynadık ama oyundan memnunum. Bu durum beni karamsarlığa itmiyor. Üç maçtır iyi oyunu sonuca yansıtıyoruz. Bu da beni mutlu ediyor.” değerlendirmesinde bulundu. (AA)

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL