Güncel Siyaset

Türkiye’nin 2. Yüzyılında AKP Vizyonu: “Zam, Zam, Zam”

CHP Giresun İl Başkanı Av. Gültekin Uzunalioğlu “AKP iktidarının, vaatlerini çabuk unuttuğu, sözlerini tutmadığı ve millete yalan söylediği ortaya çıkmıştır. AKP, seçim biter bitmez zam fırtınası başlattı” dedi.

Türkiye’nin 2. Yüzyılında AKP Vizyonu: “Zam, Zam, Zam”

İl Başkanı Uzunalioğlu sözlerine devam ederek; “Seçimden önce ‘Doğalgaz bulduk, petrol bulduk. Ekonomi düzelecek. Halkın refah seviyesi artacak’ dediler ama yine halkı aldattılar. Takke düştü kel göründü.

AKP için Durmak Yok. Zamma Devam. Ekonomi o kadar kötü ki sabahı bile bekleyemiyorlar. Gece saat 03:50’de herkes yatağında iken yayımlanan Resmi Gazete’de yer alan Cumhurbaşkanı Kararlarıyla fakirleştik.  Her gün zam, zam, zam iğneden ipliğe her şeye zam geldi. Vergi ve harçlara zam. Aldıkları vergiyi adalete ve hakkaniyete aykırı şekilde tekrar alıyorlar. Şimdi de dar gelirlinin tek besin kaynağı ekmeğe zam geldi.  Memura verdikleri zammı kaşıkla verip, kepçeyle geri aldılar. HER ŞEYE ZAM, ZAM, ZAM! Emekliyi de enflasyona ezdirdiler. Çay kaşığı ile verdiklerini kepçeyle geri aldılar.

Ekonomi daha da batık hale getirildi, vatandaş perişan oldu. AKP, millete zam zulmü yaşatmakta. İşte AKP işte adaleti ve hakkaniyeti” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL