Güncel

Bilgi Evi’nin Yıl Sonu Gösterisi Büyük Beğeni Topladı

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun sosyal projeleri arasında yer alan Bilgi Evleri’nde eğitim gören öğrencilerin yıl sonu gösterileri izleyenlerin büyük beğenisini topladı.

Bilgi Evi’nin Yıl Sonu Gösterisi Büyük Beğeni Topladı

Renkli gösterilere imza atan öğrenciler seyircilerden büyük alkış aldı.

Aksu, Çıtlakkale ve Kumyalı Bilgi Evi’nde 2022-2023 eğitim öğretim dönemlerini tamamlayan çocuklar ve yetişkinler Belediye Kültür ve Fuar Merkezi’nde düzenlenen yıl sonu gösterisinde halk oyunları, tiyatro ve konser etkinlikleriyle hünerlerini sergilediler.

Bilgi Evi öğrencilerinin yanı sıra aileleri ve davetlilerin de katıldığı yıl sonu gösterilerinin ardından öğrencilere katılım belgesi verildi.

“Bilgi Evlerimizi Hayata Geçirirken Çocuklarımızın Var Olan Yeteneklerini Gün Yüzüne Çıkarmayı Hedeflemiştik”

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, yaptığı açıklamada, “Çocuklarımıza göstermiş oldukları güven ve ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum. Talepleri karşılamak için Bilgi Evlerimizin kalitesinin artması yönünde elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz. Bilgi Evlerimizi hayata geçirirken çocuklarımızın var olan yeteneklerini gün yüzüne çıkarmayı hedeflemiştik. Hedefimizin ne denli başarılı bir şekilde uygulandığı çocuklarımızın sergiledikleri performans ile görülmektedir. Gösterileri ile birlikte çocuklarımız ne kadar yetenekli olduklarını, gelecekte büyük başarılar elde edeceklerini göstermiş oldular. Çocuklarımızdan ilgisini esirgemeyen, onları başarılı bir şekilde eğiten öğretmenlerimizi ve başarılı çocuklarımızı tebrik ediyorum. Şehrimizde üç olan Bilgi Evlerinin sayısını artırmak için de çalışma yürütüyoruz.” dedi.

Diğer yandan, Bilgi Evleri’nde etkinliklerin ücretsiz olarak yaz okulu adı altında devam edeceği bildirildi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL