Siyaset

Reşat Nuri Özdemir; “BU DEĞİŞİM RÜZGARI, BAHARI MÜJDELİYOR”

14 Mayıs’ta yapılacak olan genel seçimlerde CHP’den Giresun 2.sıra milletvekili adayı olan REŞAT NURİ ÖZDEMİR, seçim çalışmaları kapsamında, Alucra, Çamoluk ve Şebinkarahisar ilçelerini ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Reşat Nuri Özdemir; “BU DEĞİŞİM RÜZGARI, BAHARI MÜJDELİYOR”

REŞAT NURİ ÖZDEMİR ve beraberindeki heyetin ilk durağı Alucra oldu. Burada ilçeyi gezen ve vatandaşları ziyaret eden Reşat Nuri Özdemir; “Alucra ilçemizi de gezdik. Vatandaşlarımızla sohbet ettik. Emekli bayram ikramiyesinin Kurban’da toplam 15 bin lira olacağını, köy okullarının açılacağını, ev kadınlarının Aile Destek Sigortaıyla destekleneceğini, çocuklara okullarda ücretsiz yemek verileceğini anlattık. Halkımız hizmete susamış, projelerimizi alkışlıyorlar. Ve 14 Mayıs’ı iple çekiyorlar. Destek ve sevgilerine sonsuz teşekkür ediyorum.” dedi.
Ardından Şebinkarahisar ilçesini ziyaret eden CHP Giresun 2.sıra milletvekili adayı REŞAT NURİ ÖZDEMİR, ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamada; “Bugün tarihi ve turistik değerleriyle göz kamaştıran Şebinkarahisar ilçemizdeydik. İl başkanımız Gültekin Uzunalioğlu, milletvekili adayımız Elvan Işık Gezmiş ve partililerimiz hep birlikte sanayi esnafımızı ziyaret ettik. Dert çok, sorunlar dağ gibi. Dinledik ve projelerimizi anlattık. Esnafımızın ödemelerde rahatlayacağı indirimleri dile getirdik. İnanın halkımız değişime o kadar hazır ki, bu değişim rüzgarını önünde duracak bir güç yok. Gördüğümüz ilgi ve sevgi de desteğin ifadesiydi, teşekkürler…” ifadelerini kullandı.
Son olarak Çamoluk ilçesini ziyaret eden REŞAT NURİ ÖZDEMİR ve beraberindeki heyet, vatandaşlar ile görüşerek projelerinden bahsettiler.
Reşat Nuri Özdemir; “İl Başkanımız Gültekin Uzunalioğlu, milletvekili aday arkadaşımız Elvan Işık Gezmiş ve partililerimizle bu ilçemizde de ziyaretlerde bulunduk. Köyleri kentleri ayağa kaldıracak projelerimizi anlattık. 21 yıldır iş başında olan hükümetin vatandaşı getirdiği nokta tek kelime ile; perişanlık! İnsanlar geçinemiyor, barınamıyor! Milletimizin umudu; Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı, Millet İttifakı’nın iktidar olması. Bizler de bu başarıya ilimizden en büyük katkıyı sunacağız. Hep birlikte başaracağız.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL