Güncel

Piraziz Eren Ömer Hekim İlkokulu Yeni Binasında

Piraziz Eren Ömer Hekim İlkokulu ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü binaları taşındı.

Piraziz Eren Ömer Hekim İlkokulu Yeni Binasında

Piraziz Yeni Mahallede bulunan Eren Ömer Hekim İlkokulu, binanın deprem analiz sonucu boşaltma kararına istinaden Valilik oluruyla, İsmail Yücel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde bulunan 2 katlı daha önce kız pansiyonu olarak kullanılan binaya, ihale aşamasında olan Kaymakamlık yanındaki Sağlık Meslek Lisesi binasının güçlendirmesi bitirilinceye kadar geçici olarak, tüm tedbirler alınarak, sıralarıyla, akıllı tahtaları ve internet altyapısıyla birlikte taşındı. Yine boşaltma kararı çıkarılan aynı bina içerisindeki Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ise Piraziz Anadolu Lisesi binasına taşındı.

Geçici olarak taşınan Eren Ömer Hekim İlkokulunu İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Aydın ile Şube Müdürleri Ali TOPÇU ve Fazlı ÇİÇEK ziyaret ettiler. Yunus Aydın, Okul Müdürü Yalçın Aygüneş’ten yeni binada sürdürülen faaliyetler hakkında bilgi aldı, öğretmenlerle bir araya geldi.

Yunus AYDIN ve şube müdürleri okul müdürü Yalçın AYGÜNEŞ başta olmak üzere tüm okul personeline taşınma işleminde gösterdikleri gayretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL