Genel Güncel

O BİR KAHRAMAN!

Bulancak’ta meydana gelen kuyumcuda olan hırsızlık olayında taksinin lastiğini keserek hızlanmasını engelleyen Taner KARABAŞ herkesin takdirini kazandı.

O BİR KAHRAMAN!

Bulancak’ta meydana gelen kuyumcuda olan hırsızlık olayında taksinin lastiğini keserek hızlanmasını engelleyen  Taner KARABAŞ herkesin takdirini kazandı.

Bulancak mahallesi Şemsettin caddesinde gerçekleşen hırsızlık olayında altınları çalarak kaçmaya çalışan soyguncuların bindiği çalıntı taksiye yaklaşan görgü tanıklarından Taner KARABAŞ bıçakla lastiğin tekerini kesti.Lastiği kesilen taksi Şemsettin mahallesinde bir evin önünde terkedilmek zorunda kaldı. Görgü tanığı Taner KARABAŞ gazetemize yaptığı açıklamada;

”Olaylar zaten görüntülerde görüldüğü üzere bundan ibaretti. Aracın hızını yavaşlatmak için tekerini patlattım. Sonrasında orada bulunan vatandaşlar aracın peşinden koştuk. Allah Emniyet Güçlerimizden razı olsun. Çok hızlı bir şekilde zanlıları yakaladılar. Bu olaylar karşısında ilçe halkı büyük bir şok yaşadı ama adalet tecelli etti” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL