Güncel

Milletvekili Öztürk’ten 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

   AK Parti Giresun Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Cemal Öztürk, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı. Öztürk, ülkemizin geçmişten bugüne gücünü ve itibarını daha..

Milletvekili Öztürk’ten 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

 

 AK Parti Giresun Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Cemal Öztürk, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı.

Öztürk, ülkemizin geçmişten bugüne gücünü ve itibarını daha ileri noktaya taşımasında, özverisini çocuklarımızdan esirgemeyen öğretmenlerin, vefakâr gayretlerinin payının tartışmasız olduğunu söyledi.

Milletvekili Öztürk, ‘Yarın, daha da güçlü olmak adına, bugün de, yarın da olmazsa olmazımız hiç kuşku yok ki eğitimdir. Bu yolun yapı taşları da kıymetli öğretmenlerimizdir’ dedi.

Öztürk, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi: ’Hiçbir mazeret başarının yerini tutamaz. Biz AK Parti olarak gelecekteki güçlü Türkiye’nin inşasında önce insan diyoruz. Bu sebeple, insana yapılan yatırım, insana verilen emek bizim için en değerli yatırımdır. Bu anlayışın doğal sonucu olarak da bütçeden en fazla payı eğitime aktardık. Eğitim her şeyden önce gelmeli ve hepimizin birinci önceliği olmalıdır. Gelecek nesillerin her anlamda donanımlı, bilgili ve yüksek karakterli nitelikte yetişmelerine imkân sağlamak gerekir. Gençlerimize, çocuklarımıza bu yüksek bilinci aşılayacak olan da, sevgili öğretmenlerimizdir.  Öğretmenlerimiz bu ülkenin geleceğine ışık tutmaktalar. Bu anlamda, öğretmenlerimizin gayretlerinin paha biçilemez olduğunu belirtmek isterim.

Gençlerimizi hızla değişen dünyada, geleceğe hazırlayacak olan tek gücün eğitim ve dolayısıyla öğretmenlerimiz olduğu inancıyla tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Eğitime yıllarını vermiş emekli öğretmenlerimize de, sağlık ve huzur dilerken, hayatını kaybeden öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum’ dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL