Siyaset

Milletvekili Gezmiş; “İyilik Kazanacak”

CHP Giresun Milletvekili ELVAN IŞIK GEZMİŞ; “21 yıldır ülkemizi kötü yönetenler, bağımsızlığımızı tehlikeye atanlar, halkımızı enflasyona ezdirenler, teröristlerle, kadın düşmanlarıyla işbirliği içinde olanlar kaybedecekler.” dedi.

Milletvekili Gezmiş; “İyilik Kazanacak”

28 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçimi için herkesi oy kullanmaya çağıran ELVAN IŞIK GEZMİŞ; “Pazar günü sandığa gidiyoruz. Ülkemizin 13. Cumhurbaşkanını seçeceğiz. Hak, hukuk adalet için, huzur bolluk bereket için oylarımızı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na vereceğiz. Çünkü ülkemizin huzurunun anahtarı Sayın Kılıçdaroğlu’ndadır. Vatanını seven, ülkemizin ve çocuklarının geleceğini düşünen herkesi de millet ittifakı için oy kullanmaya çağırıyorum.
21 yıldır ülkemizi kötü yönetenler, bağımsızlığımızı tehlikeye atanlar, halkımızı enflasyona ezdirenler, teröristlerle, kadın düşmanlarıyla işbirliği içinde olanlar kaybedecekler.
Ne iftiraları tutuyor, ne de montaj olduğunu itiraf ettikleri sahte videoları. Halkımız gerçeğin farkında ve artık çok kararlı, değiştirmekten yana. Haklarını, hayatlarını gasp ettikleri kadınlarla, umutlarını yok ettikleri gençler kaybettirecek bu seçimi onlara. Bekar kadınları sahiplendiremeyecekler, iyilik kazanacak.
Biz kazanacağız. Ülkemizi karanlığa teslim etmeyeceğiz. Bakın kazandığımızda ilk etapta neler yapacağız:
Emekliler kurban bayramında 15 bin TL ikramiye alacak. Köy okulları yeniden açılacak. Yüz bin yeni öğretmen atanacak. Mülâkat değil liyakat asıl olacak. Yüz bin sağlıkçı, yüz bin güvenlikçi atanacak. Liyakatli kadrolar oluşturulacak.
Kurumlar bağımsız olacak ve güçlendirilecek. Ülkeyi tek adam değil, ortak akıl yönetecek. Güven ortamı sağlanacak.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL