Siyaset

Milletvekili Aday Adayı Abdulkadir Eroğlu; “14 Dönümlük Arazi Canikli’ye Peşkeş Çekildi!”

İYİ Parti Giresun Milletvekili Aday Adayı Abdulkadir Eroğlu yapmış olduğu açıklamada; ‘ ‘14 dönümlük arazinin Nurettin Canikli’ye peşkeş çekildiğini’ söyledi.

Milletvekili Aday Adayı Abdulkadir Eroğlu; “14 Dönümlük Arazi Canikli’ye Peşkeş Çekildi!”

İYİ Parti Giresun Milletvekili Aday Adayı Abdulkadir Eroğlu yazılı olarak yaptığı açıklamada; “Giresun OSB bir sürü boş arazi varken neden 25 futbol kulübünün spor yaptığı bir tesis 3.9 Milyona Canikli’nin şirketine tahsis edilmiştir” diye sordu.
Eroğlu açıklamasını şöyle sürdürdü; “ Organize sanayi bölgesinde bir sürü boş arazi var. Ancak 25 Futbol kulübü tarafından aktif olarak kullanılan saha 3.9 Milyona ihale yapılmaksızın Canikli’nin firması Giteks’e peşkeş çekilmiştir. Geçtiğimiz Ağustos ayında bu durumu Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs tarafından bu durumu bakanlığa sordurarak onaylattım. Bu arazi kesinlikle gerçek değerinde satılmamıştır. Şehrimize kötülük yapan, gençlerimizin, sporcularımızın geleceğini 3 kuruşa peşkeş çeken, aracılık eden ve bu işin içinde olan herkesten hukuki ve siyasi olarak hesap soracağım. Bu gençlerimiz başta olmak üzere bu şehre büyük bir ihanettir. OSB Başkanını kınıyorum ve hukuksuz iş yaptığı içinde savcılığa suç duyurusunda bulunuyorum” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL