Asayiş Genel

KAYBOLAN ÇOCUK EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜ

İhbar geldi polis ekipleri alarma geçti. Giresun Fevzi Çakmak Mahallesi’nde küçük bir kız çocuğu ailesini kaybedince korku dolu anlar yaşadı

KAYBOLAN ÇOCUK EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜ

   İhbar geldi polis ekipleri alarma geçti. Giresun Fevzi Çakmak Mahallesi’nde küçük bir kız çocuğu ailesini kaybedince korku dolu anlar yaşadı. Mahalleli halk ile emniyeti alarma geçiren olay dün öğle saatlerinde yaşandı.Adını dahi söyleyemeyen küçük bir kız çocuğunun yalnız başına dolaştığını gören mahalle halkı durumu polise bildirdi. Mahalleli vatandaşlar tarafından bir süre ailesi aranan küçük kızın hiçbir yakınına ulaşılmayınca olay bölgesine polis çağırıldı. 

Sorulan sorulara yanıt vermeyen minik kız şaşkın bakışlarla olaya anlam vermeye çalışırken mahallede arama çalışması başlatıldı. Olay bölgesine gelen polis ekipleri minik kızım ailesine seslenmek için megafonla mahallede anonslar geçti ancak hiçbir anons işe yaramadı. Mahallelinin emniyet güçlerine teslim ettiği minik kız emniyete götürüldü. Hiçbir türlü konuşturulamayan ve o mahalleye nereden ve nasıl geldiğine dair bilgi olmayan minik kız emniyet otosuna bindirildikten sonra mahalleli biraz da olsun derin nefes aldı. 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL