Spor

“Hedefimiz Mutlak Üç Puan”

Giresun 1.Amatör Liginde mücadele eden Ali Durağı Gençlikspor Divan Başkanı Bayram Yavuz, şampiyonluğun en büyük adaylarından olduklarını belirtti.

“Hedefimiz Mutlak Üç Puan”

Amaçlarının sezon sonunda bir üst lige çıkmak olduklarının altını çizen Başkan Yavuz: “Takımımız liginde şampiyonluk yolunda ki büyük engellerden birini geçtiğimiz Pazar günü evimizde 3-0 gibi üstün bir skorla atlattık. Sakat olmasına rağmen tribüne gelip maçı yakından takip eden ve arkadaşlarına destek olan kalecimiz Aykut Usta’yı unutmayıp ilk golden sonra formasını açtık. Ona tekrardan geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Şimdi ligin bizim için kırılma noktası olan maça odaklanmış durumdayız. Hedefimiz mutlak 3 puanı elde etmek. Takım içerisinde güzel bir hava yakaladık ve bunun meyvelerini toplamak istiyoruz. Biz sezon başı hedefimiz ne ise sezon sonu o hedefe ulaşmak için elimizden geldiğince oyuncusu, teknik ekibi, yönetimi ve en önemlisi taraftarı ile birlikte hedefimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz. İnşallah bu maçı da sıkıntısız atlatıp sezon sonu ligi istediğimiz yerde bitireceğiz. Umut ediyorum ki taraftarlarımız bizi Sanayispor karşılaşmasında yalnız bırakmazlar ve karşılaşma sonunda galibiyet sevincini hep birlikte yaşarız.

Maça gidecek futbol severler ve taraftarlarımız için mahallemizden maç günü araç kaldırılacaktır. Biz birlikte güçlüyüz, elinden geldiğince maça herkesin gelmesini temenni ederiz.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL