Yerel

Hatimle teravih kıldıran din görevlilerine “Teşekkür Belgesi”

2023 yılı Ramazan ayında hatimle teravih namazı kıldıran din görevlilerine, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş imzasıyla “Teşekkür Belgesi” gönderildi.

Hatimle teravih kıldıran din görevlilerine “Teşekkür Belgesi”

Diyanet İşleri Başkanlığı, 2023 yılı Ramazan ayında hatimle teravih namazı kıldıran din görevlilerine “Teşekkür Belgesi” gönderdi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın imzasıyla gönderilen belgeler, İl Müftü Yardımcısı Fatih Sarıgül tarafından din görevlilerine takdim edildi.

İl Müftü Yardımcısı Sarıgül, 2023 yılında Soğuksu Camii, Abacıbükü Camii ve Sercan Erol Mescidi’nde teravih namazı kıldıran din görevlilerini tebrik etti.

İl Müftülüğü olarak, Ramazan ayını anlamlı ve unutulmaz kılan birçok hizmete imza attıklarını ifade eden Sarıgül, “Giresunlu kardeşlerimiz, güzel şehrimizin dört bir yanında teravih namazlarını büyük bir gayretle eda ederken, hafız din görevlilerimizin hatimle teravih namazı kıldırmaları, bu ayı daha özel bir şekilde idrak etmemize olanak sağladı.

Bugün burada, değerli din görevlilerimize ‘Teşekkür Belgesi’ takdim etmekten gurur duyuyorum. Bu belge, hafız hocalarımızın gösterdiği özverinin bir teşekkürüdür. Kıymetli hocalarımız, mesai mefhumu gözetmeksizin gece gündüz demeden hizmet ediyor. Bu, gerçekten büyük bir fedakarlıktır. Yüce Allah kendilerinden razı olsun, Ramazan ayının bereketi, huzuru ve manevi güzellikleri ömürlerini güzelleştirsin.” dedi.

İl Müftü Yardımcısı Sarıgül, Din Görevlileri Mehmet Zahid Sarıgül, Ali Mutlu, Erol Sarıgül, Bünyamin Bilge, Fatih Buğra Şimşek, Fatih Çetin, Ömer Sarıgül, İbrahim Sarıgül, Turgut Halis Pul, Ramazan Necmettin Ergin, Hasan Genç, Yusuf Bayrakdar, Uğur Durak ve Adem Eser’e başarı dileklerini iletti.

Başkan Erbaş imzalı belgelerde ise şu ifadeler yer aldı: “2023 yılı Ramazan ayında hatimle teravih namazı kıldırmanız vesilesiyle sizi tebrik eder, hıfzettiğiniz Kur’an-ı Kerim rehberliğinde ailenizle birlikte bereketli bir ömür dilerim.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL