Siyaset

Giresun’da, İYİ Parti Aday Adaylarının Tanıtımını Gerçekleştirdi

İYİ Parti Giresun milletvekili aday adayı tanıtım toplantısı, İYİ Parti Giresun İl Başkanlığı binasında gerçekleştirildi. Toplantıya İyi Parti Giresun il yönetiminin yanı sıra, çok sayıda partili katıldı.

Giresun’da, İYİ Parti Aday Adaylarının Tanıtımını Gerçekleştirdi

Toplantıda, İYİ Parti Giresun milletvekili aday adayları duyuruldu. Gerçekleştirilen toplantı da aday adayları olarak Ünzile Yüksel, Abdulkadir Eroğlu, Mustafa Dizdar, Zeliha Ödemiş, İbrahim Bozoğlu, Kerime Bozat, Sema Özkan, Mustafa Yaman, Hakan Bektaş, Rahman Çakır yer aldı.
Toplantıda açılış konuşması yapan İYİ Parti Giresun İl Başkanı İsmail Bektaşoğlu;
“Sevgili basın mensupları, arkadaşlarım, çok değerli hanımefendiler bugün seçime doğru giderken aday adaylarımızın sizlere tanıtmaktan çok mutluluk duyduk. Geldiğiniz için de size çok teşekkür ediyoruz.
Son zamanlarda İYİ Parti’mizin büyüdüğünü, çoğaldığını hep beraber gözlemliyoruz. Beş yıldan bu yana nereden nereye geldiğimizi hepimiz görüyoruz. Fakat bu sabah gördüğünüz gibi İstanbul İl Başkanlığımıza yapılan, atılan kurşunları hep beraber gördük. İbretle izledik. Hiçbir kurşun, hiçbir güç ve kuvvet bizi yolumuzdan edemeyecektir. Bu böyle biline.” dedi.
Toplantı sırasında söz alan İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel şu ifadeleri kullandı: “Çok kıymetli basın mensupları, çok kıymetli il başkanımız, ilçe başkanlarım. Çok değerli her biri birbirinden değerli aday adayı arkadaşlarım. Varlığınızla her zaman onur duyduğum yol arkadaşlarım. Biz salonlara sığmayacak kadar zaten kurulduğumuzdan itibaren çoğaldık. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.
Değerli basın mensupları, özellikle seslenişim size. 2017’nin Ekim ayında kurulan bu cesurlar hareketini iyi takip edin. Çünkü geleceğin iktidarı İYİ Parti. Ve başbakanı da Meral Akşener. Kimse bizi yolumuzdan döndüremeyecek. İl binamız kurşunlandı. Saraydaki zatı muhterem tehdit etti. O tehditler bizi yıldıramaz. Biz çünkü sadece ve sadece Allah’tan korkar, onun önünde eğiliriz. Kuldan korkmadığımızı 2017’de bu yana artarak, çoğalarak, birlikte yürüyerek gösterdik. Bu üçüncü tehdit. Demokrasiden korkanlar, demokrasi düşmanları, adaleti yok sayanlar, hukuku ayaklar altına alanlar, sizden korkmuyoruz. Bu yol kutlu yol. Bu yol milletin yoludur. Biz iman ettik, yola çıktık. Giresun’dan Adana’ya, İzmir’den Hakkari’ye, Edirne’den Kars’a kadar bu coğrafyanın bütün insanlarının dertlerini çözmek için yola çıktık. Kimse kusura bakmasın. Bu yolda ne varsa başımız üstüne. Halka hizmet, Hakk’a hizmettir. Hak yolunda gelen ölüm şehitliktir. O da başımız üstüne.
Sevgili arkadaşlar. Ben, İYİ Parti’nin Kurucu il başkanıyım. Birlikte yola çıktık. Giresunlu hemşehrilerim, kızlarını yalnız bırakmadılar. 800 kişiyi aşkın il ve ilçe yönetimleriyle kurduk. Çoğu başkanlarım buradalar. Beni tanırsınız. Ayrıca bir tanıtım yapmayacağım. Ben memur çocuğuyum. Ben Cumhuriyetin imkanlarından faydalanarak bir saat ücret ders almadan özel okullara gitmeden dördü de eğitim alan bir memur çocuğuyum. Mustafa Kemal’in bu ülkeye, bu kadınlara sağladığı haklardan sağlanarak yararlanarak, okuduk. Üç fakülte mezunuyum. Ve bu milletin üstümüzde hakkı var. İşte o hakkın iadesi için bu siyasetteyiz. Makam koltuk derdimiz yoktu. Makam koltuğu derdimiz olsa biz de hesaplar yapardık. Yandaş kayırmak için iktidar olmuyoruz. İhale sağlamak için iktidar olmak istemiyoruz. Gençleri işsizlikten kurtarmak için, kadın istihdamını sağlamak için, kadınlara verilen Cumhuriyetin kazanımlarını korumak, üstüne koymak için siyaset yapıyoruz. Şehirler içinde en güzeli ama en talihsizi Giresun için siyaset yapıyoruz. Çünkü SEKA’mız gitti. Çünkü birçok özel işletmeler kapandı. Sadece yol yapmakla olmuyor beyler. Gençler işsiz. Ev kadınları mutfak yanıyor diye sıkıntıda. Memurun maaşı yetmiyor. İşçinin durumu ortada. On maaşlı, yirmi maaşlı yanında çalışanların ekonomik sıkıntısı yok. Ama millet farklı zaruret içinde harap ve bitap. Onun için siyasette varız. İYİLER olarak bu siyasette varız. Tehditlerimiz, parmak sallamanız, İstanbul il binamızı kurşunlamanız asla bizi yolumuzdan döndürmeyecek.
O yüzden Giresun için de iyi olacak Türkiye için de iyi olacak. Bu seçimde Millet İttifakı zaferle çıkacaktır. Bu millete, bu aziz millete güveniyoruz. Çünkü milletin evlatları biziz. Ben tekrar hepinize çok teşekkür ediyorum. Yol arkadaşlarıma, aday adayları arkadaşlarıma tekrar hayırlı uğurlu olsun diyorum. Allah bizi Türk milletine mahcup etmesin ve yapılmayacak sözleri vermeyeceğimizin de garantisi olarak diyorum ki biz de bunlara benzeyeceksek Allah nasip etmesin. Saygılarımla.”

 

Merve Kacar

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL