Güncel Yerel

GİRESUN’DA CADDE VE SOKAKLARIN CAZİBESİ ARTIYOR

Giresun Belediyesi, Hacısiyam Mahallesi Yalı Sokağı baştan aşağı yeniliyor.

GİRESUN’DA CADDE VE SOKAKLARIN CAZİBESİ ARTIYOR

Modern cadde ve sokaklar için üretilen projeleri tek tek hayata geçiren ve vatandaşlara konforlu bir yaşam sunmayı hedefleyen belediye bu doğrultuda çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda, Kumyalı Hatun Camii yanından Fatih Caddesi’ne bağlanan sokakta (Yalı Sokak) parke söküm işlemlerinin ardından altyapı güçlendirme çalışmaları devam ediyor. Bu çalışmanın tamamlanmasından sonra kaldırım ve parke döşeme çalışması yapılarak cadde vatandaşların kullanımına sunulacak.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, kullanıma elverişsiz olan cadde ve sokakları yenileme çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüklerini bildirerek, “Amacımız Giresun’umuzda kullanıma elverişsiz cadde ve sokak kalmamasıdır. Belediye olarak cadde ve sokaklarımızı daha prestijli hale getiriyoruz. Modern, konforlu prestij cadde uygulamalarımız şehrimizin genelini kapsayacak şekilde devam edecektir. Ekiplerimiz zamanı hızlı kullanarak çalışmayı tamamlamayı hedefliyor. Bu süre zarfında hemşehrilerimizin hoşgörüsü ve sabrı içinde kendilerine teşekkür etmek istiyorum. Yalı Sokak projemiz şehrimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL