Kültür-Sanat

Giresun Musiki Cemiyeti, Muhteşem Bir Gece Yaşattı

Giresun Musiki Cemiyeti, TSM’nin Maestrosu Muammer Usta onuruna, 50. Sanat Yılı konseri düzenledi.

Giresun Musiki Cemiyeti, Muhteşem Bir Gece Yaşattı

Belediye Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen ve Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ile Jandarma Alay Komutanı Albay Özgür Özer’ in de izlediği müzik şöleninde bir konuşma yapan Musiki Cemiyeti Başkanı Seher Ataün,” Bu akşam burada cemiyetimiz sayesinde tanıdığım değerli şefimizin 50. Sanat Yılına hep birlikte tanıklık etmenin heyecanını yaşamaktayız. Bu heyecanın içerisinde gurur var, mutluluk var, duygular var. Kıymetli şefimiz sesiyle, yorumuyla Türk musikisine önemli değerler katan sıra dışı bir kişiliktir.66 yıldır Giresun sanat hayatında aktif olan cemiyetimizin bugünlere gelmesinde değerli hocamız Ahmet Çetin Karamehmetoğlu ile birlikte çok büyük emeği var. Biz her yönüyle birlikteliği güçlü güzel bir aileyiz. Sizlere bu anlamlı güzel akşamınızı bizlere ayırdığınız için çok teşekkür ediyor, iyi eğlenceler diliyorum” dedi.
Konsere başlamadan duygu yüklü bir konuşma yapan Muammer Usta, “Bana bu akşam ’50. Sanat Yılımı’ kutlamanın mutluluğunu yaşatan, başta sevgili Başkanımız Seher Ataün’ e, yönetim kurulumuza, ekip arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Diğer yandan cemiyetimize her zaman bu salonun kapılarını açan ve hep yanımızda olan Belediye Başkanımız Sayın Aytekin Şenlikoğlu’na şükranlarımı sunuyorum. Beni bu anlamlı gecemde yalnız bırakmayarak onurlandıran siz değerli konuklarımıza iyi eğlenceler diliyorum” ifadelerini kullandı.
Ardından, saz sanatçıları Ahmet Çetin Karamehmetoğlu, Mustafa Ensar Usta, Erdem Usta, Mustafa Mengütekin, Ahmet Abrur, Yağız Aksu ve Hüseyin Kılıççı ile solistler Eda Bayraktar, Büşra Usta, Bilge Nur Şüküroğlu, Selim Mumcuoğlu ve Sinan Koca eşliğinde sahne alan Muammer Usta, söylediği birbirinden güzel solo şarkılarla davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Program akışında solistlerin de birer şarkı seslendirmeleri konsere ayrı bir renk kattı.
Muhteşem konser, plaket ve çiçek takdimi ile sona erdi.
Konseri TSO Meclis Başkanı Şükrü Ataün, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Modaoğlu, Giresun Şehit İsmail Bay Halk Eğitim Merkezi Müdürü Salih Uzun, Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Uğur Karaibrahimoğlu, HEGEM Derneği Başkanı Dr. Rahman Çakır, Tirebolu TSM Korosu kurucu Başkanı Şengül Coşkun, GİRİB Samsun Şube Başkanı Osman Bayram, bazı STK ve siyasi parti yöneticileri, iş insanları ve çok kalabalık sayıda davetli topluluğu takip etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL