Spor

Giresun Gençlik Merkezi” Hizmete Açılıyor

Gençlerin en iyi şekilde yetişmelerine katkı sağlayacak olan Giresun Gençlik Merkezi hizmete geçiyor.

Giresun Gençlik Merkezi” Hizmete Açılıyor

Gençlik Merkezi; Dene-Yap Atölyesi, Değerler Atölyesi, Sağlıklı Yaşam ve Spor Kulübü Atölyesi, Güzel Sanatlar Atölyesi, İnovasyon Atölyesi, Kişisel Gelişim Atölyesi, Dil Eğitimleri Atölyesi, Dini İlimler Atölyesi, Sosyal Bilimler Atölyesinin yanı sıra, Sportif Etkinlikler, Kitap Okuma Halkaları, Çaya Geliyoruz, Gönüllülük Kulübü gibi birçok proje ve faaliyetleriyle gençlerimizin hizmetine sunulacaktır.

Teknik Özellikleri; 6 Adet Derslik, 1 Adet Spor Salonu, 2 Adet Mescit, Dene-Yap Atölyesi, Kitap Kahve, Has Oda, 1 Adet Kapalı Tenis Kortu, 1 Adet Açık Tenis Kortu, 1 Adet Mini Tenis Kortu bulunmaktadır.

Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut, Tesisin modernliğine ve herkes tarafından kullanılabilecek olmasına vurgu yaparken: “Gençlik Merkezimiz gençlerimiz başta olmak üzere herkesin kullanımına açık olacak. Gece gündüz dolup taşabilecek potansiyele sahip, kütüphanesiyle, açık ve kapalı spor alanlarıyla modern bir tesis. Giresun’umuz için hayırlı uğurlu olsun. ” dedi.

Gençlerin en iyi şekilde yetişmelerine katkı sağlayacak olan Giresun Gençlik Merkezi Çıtlakkale Mahallesi Orman Bölge Müdürlüğü arka kısmında yer almaktadır.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL