eğitim

Giresun Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Kitap Okuma Etkinliği Gerçekleştirildi

Giresun Belediyesi tarafından düzenlenen kitap okuma etkinliği bu hafta Giresun Eğitim Araştırma Hastanesi’nde gerçekleştirildi.

Giresun Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Kitap Okuma Etkinliği Gerçekleştirildi

Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman DEMİREL, Giresun İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet BULUT ve İl Sağlık Müdürlüğü Yöneticilerinin katıldığı etkinliğe, Başhekim Dr. Öğr. Üyesi Fazıl KULAKLI, yöneticiler ve sağlık çalışanları da katıldı.
Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman DEMİREL, Belediye Başkanı Aytekin ŞENLİKOĞLU’nun selamını ileterek, günde 1 saat kitap okumanın önemini vurguladı ve bu konuda farkındalık oluşturmak için etkinlikler düzenlediklerini belirtti. Abdurrahman DEMİREL; “Bugün sizlerin misafiri olduk, 2 yıldır bizlerin kahrını çekiyorsunuz, çekmeye de devam ediyorsunuz, iyi ki varsınız” ifadelerini kullandı.
İl Sağlık Müdürü Muhammet BULUT ise, toplumların gelişmişlik göstergelerinin başında kitap okuma oranlarındaki artışın geldiğini, kitap okumanın toplumdaki birçok sorunun çözülmesi yönünde insanların daha iyi iletişim kurmalarını sağladığını belirtti. Etkinliğin ev sahipliği için Hastanenin Baş-hekimi Fazıl KULAKLI’ya teşekkür etti.
Hastane Başhekimi Fazıl KULAKLI etkinlik için Giresun Belediye Başkanı Aytekin ŞENLİKOĞLU’na, Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman DEMİREL’e, İl Sağlık Müdürü Muhammet BULUT’a ve katılımları için hastane yöneticileri ile sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL