Genel Güncel

ELVAN IŞIK GEZMİŞ;”ÜLKEMİZİN TEK KURULUŞU CHP İKTİDARINDADIR”

CHP Giresun Milletvekili Ecz. Elvan Işık Gezmiş, seçim çalışmalarının ardından Pazartesi günü (15 Nisan) Meclis’te mesaiye başladıklarını belirtti.

ELVAN IŞIK GEZMİŞ;”ÜLKEMİZİN TEK KURULUŞU CHP İKTİDARINDADIR”

CHP Giresun Milletvekili Ecz. Elvan Işık Gezmiş, seçim çalışmalarının ardından Pazartesi günü (15 Nisan) Meclis’te mesaiye başladıklarını belirtti.

Gezmiş yaptığı açıklamada, “Şimdi hedefimiz; yerel seçim başarısını çoğaltarak genel seçime taşımak. Ve ülkemizin haritasını baştan sona kırmızıya boyamaktır. Bunun için artan hızımızla çalışacağız.

Ülkemizin tek kurtuluşu CHP iktidarındadır. Daha adil paylaşım, demokratik uygulamalar, adalet, eşitlik, barış, kardeşlik, insanca yaşam bizim iktidarımızla mümkündür.

Ülkemiz genelinde de, Giresun’umuzda da güzel başarılara imza attık. Pek çok ilimizi ve ilçemizi emin ellere teslim ettik. Belediye başkanlarımızın halkçı, dayanışmacı belediyecilik ilkesiyle hareket ederek, kalıcı hizmetleriyle halkımızın yüzünü güldüreceklerinden eminiz.

Bir kez daha tüm belediye başkanlarımıza başarılar diliyor, her zaman yanlarında olacağımızın altını çiziyorum. Ve bizlere inanan, güvenenen ve destekleyen değerli halkımıza da bir kez daha sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

CHP ülkemizin çimentosu, demokrasinin güvencesi, halkımızın umududur. Yerel seçimde nasıl birlik ve beraberlik içinde olduysak, bu birlikteliğimizi güçlendirerek kenetleneceğiz ve aydınlık bir Türkiye’yi birlikte oluşturacağız.

Kadınların güvenli yaşadığı, gençlerin geleceğinden endişe duymadığı, çocukların yatağa aç girmediği, engelli yurttaşların daha rahat yaşadığı, emeklilerin perişan olmadığı, herkesin insan haklarının korunduğu bir ülkeyi beraber inşa edeceğiz.

Ülkemizin çok sorunu var. Başta ekonomik ve demokratik. Basın özgür değil, yargı bağımsız değil, adalet eşitlik yok, laiklik tehlikede, kadın cinayetleri dur durak bilmiyor.

Ana muhalefet olarak bizler mesaimizi tüm sorunları çözmek için harcıyoruz. Ve inanıyoruz ki, en kısa zamanda devran dönecek ve halkın iktidarı kurulacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.Saygı ve selamlarımla…” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL