Güncel

Deprem Şehidi Üsteğmen Miraç İlhan Gözyaşları İçinde Uğurlandı

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından Giresun’a şehit ateşi düştü.

Deprem Şehidi Üsteğmen Miraç İlhan Gözyaşları İçinde Uğurlandı

8.Komando Tugay Komutanlığında görevli Giresun ili Tirebolu ilçe nüfusuna kayıtlı Hv. Svn. Ütğm. Miraç İlhan, Hatay’da hayatını kaybetti.

Hatay’ın Antakya İlçesinde bulunan ve yüzlerce kişiye mezar olan Rönesans Rezidans’ın da enkaz altında kalan 32 yaşındaki Üsteğmen Miraç İlhan’ın cansız bedenine ulaşıldı. Miraç İlhan için memleketi Tirebolu ilçesinde dün cenaze töreni düzenlendi.

Tirebolu ilçesi Merkez Uzunkum Camii avlusunda öğle namazına müteakip düzenlenen tören; Hv. Svn. Ütğm. Miraç İlhan’ın öz geçmişinin okunmasıyla başladı.

Burada kılınan cenaze namazının ardından Hv. Svn. Ütğm. Miraç İlhan, Tirebolu ilçesi Işıklı köyü Ortagüney Mahallesi Gıran mevkiinde bulunan aile kabristanlığında sevenlerinin gözyaşları ve duaları arasında toprağa verildi.

Vali Ünlü, aile üyelerine başsağlığı dileyerek Hv. Svn. Ütğm. Miraç İlhan’ın vefatından duyduğu derin üzüntüyü iletti.

Vali Ünlü, cenaze töreninin ardından “6 Şubat’ta yaşanılan elim depremde dar-ı bekâ’ya irtihal eden Hv. Svn. Ütğm. Miraç İlan’ı dualarla son yolculuğuna uğurladık. Rabbim mekânını cennet eylesin, hepimizin başı sağ olsun…” sözlerine yer verdi.

Tirebolu ilçesinde düzenlenen cenaze törenine; Hv. Svn. Ütğm. Miraç İlhan’ın ailesi ve yakınları ile Vali Enver Ünlü, Jandarma Bölge Komutanı Selçuk Yıldırım, Giresun Belediye Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Özgür Özer, askeri ve mülki erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL