Genel Güncel

ÇİZGİ KAHRAMANLI PARKA İLGİ ÇOK

Giresun Belediyesi şehir merkezi ile şehrin muhtelif yerlerinde çocuk parkı eksikliği bulunan yerlere çalışmaları devam ediyor.

ÇİZGİ KAHRAMANLI PARKA İLGİ ÇOK

Giresun Belediyesi şehir merkezi ile şehrin muhtelif yerlerinde çocuk parkı eksikliği bulunan yerlere çalışmaları devam ediyor. Gedikkaya Mahallesi’nde çizgi film karakterlerinin bulunduğu rengarenk parkta çocuklar doyasıya eğleniyor. Giresun Organize Sanayisi bölgesine gidilen güzergah üzerinde bulunan evlerin hemen karşısındaki oyun parkında çocuklar çizgi film karakterlerinin oyun aletleri ile zaman geçiriyor.

MİNİKLERDEN TEŞEKKÜR MESAJLARI

Giresun’un yerli çocukları ile mülteci çocukların ortak olarak kullandığı parkta Pamuk Prenses’ten Keloğlan’a, konuşan kamyonet karakterinden uçağa kadar çeşit çeşit oyun aletlerinin bulunduğu parkta henüz tabela koyulmadı. Daha ismi verilmemiş parkta çocuklar eğlencenin tadını çıkardı. Eğitimden arta kalan günlerinde bu parka akın ettiklerini belirten çocuklar sırayla mikrofonlarımıza konuştu. Bu parkı çok sevdiklerini belediye başkanına teşekkür ettiklerini belirten minikler deklarasyon yaparak, ” Park gerçekten çok güzel bir yerde evlerimize yakın. Burada oynayarak zaman geçiriyoruz. Kaydıraklar ve çizgi film karakterlerinin olması farkı daha da güzel hale getirmiş. Kimi zaman yalnız başımıza kimi zamanda ailemizle geliyoruz bu parkta eğlenmek çok daha farklı uçak maketinin olması bizi daha da eğlendiriyor” diyerek teşekkürlerini dile getirdiler.

Sedat KARAKAYA

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL