Genel Güncel

CHP’li Çiftçi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı

CHP’li Çiftçi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

CHP’li Çiftçi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı

CHP’li Çiftçi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı

CUMHURİYET ÖZGÜRLÜKLERİN TEMİNATIDIR

CHP Gümüşhane İl Başkanı Süleyman Çiftçi, egemenliğin kayıtsız, şartsız millete verildiği cumhuriyetin temel hak ve özgürlüklerin korunmasının, demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olmanın teminatı olduğunu söyledi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gümüşhane İl Başkanı Süleyman Çiftçi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajında bağımsızlık vurgusu yaptı.
23 Nisan 1920’de açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin halkın esaretinin sonlandığı tarih olduğunu ifade eden Başkan Çiftçi, “Cumhuriyet ile egemenlik kayıtsız şartsız millete verilmiştir. Cumhuriyet temel hak ve özgürlüklerin korunmasının, demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olmanın teminatıdır” dedi.
HER ÇOCUĞUN YÜZÜNÜN GÜLDÜĞÜ TÜRKİYE
Hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği Türkiye mücadelesini sürdüreceklerini ifade eden Başkan Çiftçi, şunları kaydetti: “Her çocuğun yüzünün güldüğü Türkiye için adil, özgür, eşit Türkiye mücadelemiz sürecektir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bağımsızlık mücadelesi veren tüm şehit ve gazilerimizi saygı ile anıyor, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum.”

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL