Güncel Siyaset

CHP’den Keşap’a Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun İl Başkanlığı il ve ilçe örgütleri, kadın kolları, gençlik kolları ile birlikte saha çalışması için Keşap’ta buluştu.

CHP’den Keşap’a Ziyaret

İl Başkanı Fikri Bilge ve Keşap İlçe Başkanı Metin Öztürk başkanlığındaki partililer Keşap ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulunarak vatandaşların dertlerini ve sıkıntılarını dinlediler.

İl başkanı Fikri Bilge yaptığı değerlendirmede” ekonomik gidişatın kötü durumundan ilk etkilenen kesimin küçük esnaf olduğunu ve günden güne esnafın kan kaybettiğini belirterek, birde bunun üzerine esnafın sabit harcamalarından enerjiye yapılan son zamların, artık taşınamaz yük olduğunu ve bu şekilde küçük esnafın faaliyetini sürdüremeyeceği boyuta ulaştığını tespit ettiklerini belirtti.

Son olarak İl Başkanı Fikri Bilge Cumhuriyet Halk Partisi Giresun il ve ilçe örgütleri ile birlikte saha çalışmalarını artırarak halkın iktidarını var edene kadar mücadele edeceklerini söyleyerek, karanlığın en yoğun olduğu an aydınlığın en yakın olduğu andır diyerek Cumhuriyet Halk partisinin aydınlık günleri var edeceğini, o günlerin sayılı olduğunu söyledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL