Yerel

BUFAP’TAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Kurucu Gönüllü Başkanlığını Gökhan ÖZCAN’ın yaptığı BUFAP(Bulancak Farkındalık Platformu), Bulancak’a atanan Emniyet Müdürüne hayırlı olsun ziyareti yaptı ve taleplerini iletmek üzere de Bulancak Kaymakamını ziyaret etti. BUFAP Giresun Konularından Sorumlu..

BUFAP’TAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Kurucu Gönüllü Başkanlığını Gökhan ÖZCAN’ın yaptığı BUFAP(Bulancak Farkındalık Platformu), Bulancak’a atanan Emniyet Müdürüne hayırlı olsun ziyareti yaptı ve taleplerini iletmek üzere de Bulancak Kaymakamını ziyaret etti.

BUFAP Giresun Konularından Sorumlu Gönüllü Yöneticisi Sibel ÖZTÜRK GİDEN yaptığı açıklamada; “BUFAP olarak Bulancak’a atanan Emniyet Müdürü Sayın Mustafa TOZLU’ya hayırlı olsun ziyareti yaptık. Ayrıca taleplerimizi iletmek üzere de Bulancak Kaymakamı Sayın Ünal KOÇ’u ziyaret ettik. Sayın Mustafa TOZLU’ya hayırlı olsun dedik, engelli rampaları önüne araç park edilmesi ile ilgili üzerimize düşeni yaparız dedi. Sayın Mustafa TOZLU’ya çok teşekkür ederiz. Sayın Ünal KOÇ’a ziyaretimizde bir çok vatandaşımızı ilgilendiren; üst geçitlere ve alt geçitlere rampa yapılması, İsmetpaşa Mahallesi doğalgaz, köprü çalışması, Bulancak’a spor salonu yapılması ve Karayolları bölgesinde bulunan kaldırımlardaki otların temizlenmesi konuları başta olmak üzere çeşitli konularda taleplerimizi ilettik ve istişarelerde bulunduk. Sayın Ünal KOÇ talepleriniz ile ilgili yazılı dilekçe veriniz ben takip edeceğim dedi. Sayın Ünal KOÇ’a çok teşekkür ederiz.” dedi.

Yapılan ziyaretlera BUFAP Gönüllü Başkanı Gökhan ÖZCAN, Engelliler, Gençlik ve Hayvan Politikalarından Sorumlu Gönüllü Başkan Yardımcısı Emre Can KIZILTAŞ ve Giresun Konularından Sorumlu Gönüllü Yönetici Sibel ÖZTÜRK GİDEN katıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL