Anma Yerel

“BAYRAMIMIZI COŞKUYLA KUTLAYACAĞIZ”

CHP Bulancak Gençlik Kolları Başkanı Doğanay Gültekin “Atamızın bize armağanı olan Cumhuriyetimizin 100 yıl kutlamaları için herkesi evinin balkonuna, işyerlerinin camlarına bayrak asmaya çağırıyorum” dedi.

“BAYRAMIMIZI COŞKUYLA KUTLAYACAĞIZ”

Doğanay Gültekin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada; Cumhuriyetin kazanımlarına dikkat çekerek şunları dile getirdi:
“Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere armağanı olan laik demokratik Türkiye Cumhuriyeti 100 yaşında. En güzel bayramımızı coşkuyla kutlayacağız.

“CHP GENÇLİĞİ ATATÜRK’ÜN YOLUNDA”

Sonsuza dek yaşatmak için de elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Özellikle de ülkemizin geleceği olan biz gençlere büyük görevler düşüyor.
Atamız bu ülkeyi öncelikle gençlere emanet etti. O nedenle görev ve sorumluluk bilinciyle hareket edip, Atamızın çizdiği yolda çok çalışıp, onun yolundan sapanlara ve onun ilkelerini unutturmaya çalışanlara fırsat vermeyeceğiz.

“ÜLKEMİZİ KARANLIĞA TESLİM ETMEYECEĞİZ”

Ülkemizi geriye götürmek isteyenlere, başta eğitim olmak üzere pek çok alanda bilimden uzak uygulamaları devreye sokanlara gereken cevabı vereceğiz, ülkemizi karanlığa teslim etmeyeceğiz.

“HERKESİ EV VE İŞ YERLERİNE TÜRK BAYRAĞI ASMAYA ÇAĞIRIYORUM”

Ben ilçemizde yaşayan herkesi bu anlamı büyük olan, bağımsızlığımızın simgesi olan bayramımızı coşkuyla kutlamaya, ev ve işyerlerine Türk Bayrağı asarak varlığımızı pekiştirmeye çağırıyorum.
Atamızı ve tüm şehitlerimizi de saygı, minnet ve rahmetle anıyorum.

YAŞASIN CUMHURİYET

Yaşasın Cumhuriyet. Yaşasın laik demokratik Türkiye Cumhuriyeti”

Merve Kacar

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL