Bulancak Güncel Yerel

Başkan Yakar’dan Babalar Günü Mesajı

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, her yıl Haziran ayının üçüncü Pazar günü kutlanan Babalar günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Yakar’dan Babalar Günü Mesajı

Başkan Yakar; “Babalarımız sırtımızı yasladığımız dağ gibidir. Her fedakârlığı üstlenip, her çileye göğüs geren, ailesinin mutluluğunu kendi mutluluğu olarak benimseyen, çocuklarını geleceğe hazırlamak adına özveriyle fedakârca çalışan ve daima ailesine gölge olandır. Merhameti, paylaşmayı ve dayanışmayı öğreten babalarımız en değerli varlıklarımızdır.

Babaların sahip olduğu erdemler, çocuklarının en büyük servetidir. Gelecek nesillerin yetiştirilmesinde, aile gibi kutsal değerlerin korunmasında, bilinçli ve milli değerlerine sahip sağlıklı bir toplum yapısının oluşturulmasında babalarımızın büyük sorumluluğu vardır. Hayatımızın her anında gücümüze güç katan ve her daim fedakârlıklarını gösteren babalarımızın hakkını ödeyemeyiz. Onlara sadece bu günde değil her zaman sevgi ve saygı göstermeliyiz.

Bu vesileyle; bende üç çocuk sahibi bir baba olarak ve çocuk denecek yaşta kaybettiğim rahmetli babam ile şehit ve gazi babaları ve ahirete intikal eden babalarımız olmak üzere,  tüm babaların bu özel gününü yürekten kutluyor, selam ve sevgilerimi iletiyorum” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL