Anma

Başkan Emür; “Türkiye Yüzyılı ve İstikbalden İstikbale 100. Yıl Kutlu Olsun”

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için bir mesaj yayınladı.

Başkan Emür; “Türkiye Yüzyılı ve İstikbalden İstikbale 100. Yıl Kutlu Olsun”

Başkan Emür mesajında; “Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yıl dönümü coşkusunu yaşadığımız bu anlamlı günde; Türkiyemizin her bir karış vatan toprağında bu sevinçle mutluluğu hep birlikte hissediyoruz. Türk Milleti; Cumhuriyetimizi oluşturan Milli Mücadele ve Kurtuluş Savaşında imkansızı başarmıştır.
Cumhuriyet, milletimizin yüreğini bir birine sararak, varoluş mücadelesini ve fedakârlık ile büyük bir kahramanlıkla ölümsüzleştirmesidir. Türk Milletinin canıyla, kanıyla kurduğu vatanın bölünmeyeceğine Cumhuriyetimizin ilelebet yaşayacağına inanıyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılını geride bırakmanın onuru ile Türkiye yüzyılı ve İstiklalden istikbale Cumhuriyetimizin 100. Yılını şevkle kutluyoruz. Cumhuriyet Bayramımız hasebiyle tüm esnaf ile vatandaşlarımızı ev ve iş yerlerini Türk Bayrakları ile süslemelerini istiyoruz. Bu bayram hepimizin bayramı, bu coşku hepimizin coşkusu.
28 Ekim Cumartesi Günü ilçemizde gerçekleştirilecek olan Fener Alayı saat 18.30’da Mehteren Takımı ile Karabedir Mahallesi Sapağından başlayarak, belediyemiz Keşap Kent Meydanın bitirilecek olan Cumhuriyet yürüyüşüne Keşaplı hemşehrilerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızı bu kutlu güne davet ediyoruz.
Bu vesilesiyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, milletimizin sonsuza dek bağımsız yaşaması için, vatanı uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyorum. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL