Genel Yerel

ALPARSLAN, KIZILOT MAHALLESİNDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

ALPARSLAN, KIZILOT MAHALLESİNDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

ALPARSLAN, KIZILOT MAHALLESİNDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

MHP Bulancak Belediye Başkan Adayı FATİH ALPARSLAN ve MHP Bulancak İl Genel Meclis Üyesi 1. sıra Adayı YUSUF SARIGÜL, MHP Bulancak İlçe Başkanı TANJU ALPARSLAN öncülüğünde partililer ile birlikte Bulancak Kızılot Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldiler.

Vatandaşların sorunlarını ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Adayı Alparslan, ” Kızılot Mahallemiz şehir merkezimize 4 km mesafede. Eskiden burada bir okulumuz mevcuttu. Şuan için bu mahallemizde çocuklarımız çevre bölgede ki veya şehir merkezinde bulunan okullara gitmek zorunda kalıyor. Ailelerimiz de çocuklarına iyi bir eğitim almaları için şehir merkezine taşınmak zorunda kalıyor. İnşallah biz Kızılot Mahallemizin bu sorununu ortadan kaldırmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Burada ki eski okul atıl durumda. Mahallemizde bir okul olsa burada yaşayan hemşehrilerimiz de şehir merkezine göç etmezler. Biz hemşehrilerimizin sesi olacağız, onların sıkıntıları bizlerin sıkıntısı. Ayırmadan, ayrışmadan, canla başla BULANCAK için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Kızılot Mahallesi sakinleriyle genel sorunlar hakkında fikir alışverişinde de bulunan Alparslan, hemşehrilerine göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür etti.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL