Köşe Yazısı

Ligin İlk Yarısı Tamamlandı

Bölgesel amatör lig ve süper amatörde ilk yarı tamamlandı. İlk yarının görünümü şöyle oldu. Bulancakspor bu hafta kendi evinde Gümüşhane Türk Telekom sporu konuk etti. 1-0 öne geçmesine rağmen temsilcimiz..

Ligin İlk Yarısı Tamamlandı

Bölgesel amatör lig ve süper amatörde ilk yarı tamamlandı. İlk yarının görünümü şöyle oldu. Bulancakspor bu hafta kendi evinde Gümüşhane Türk Telekom sporu konuk etti.

1-0 öne geçmesine rağmen temsilcimiz 2-1 müsabakayı kaybetti. Bulancakspor’umuz oynadığı 13 maçta 3 beraberlik 3 galibiyet 7 mağlubiyetle alarak 12 puanla ilk devreyi 11. sırada tamamladı. Lige kötü başlamasına rağmen temsilcimiz kısa zamanda kendini toplayarak son sıralardan yukarı yükseldi.

Devre arası futbolculara izin verilmesi ardından en kısa zamanda toplanarak takıma takviyeler yapılacağı beklenen temsilcimiz 2. yarı yükselişe geçeceğinden hiç şüphemiz yoktur.

Süper Amatör temsilcilerimiz Alidurağı Gençlik Spor ve İhsaniye Spor ilk yarıya tamamladı. Temsilcimiz Alidurağı Gençlik Spor oynadığı 11 maçın altısında galip üçünde mağlup ikisinde beraber kalarak 20 puan toplamış 5.sırada yer almıştır.

Temsilcimiz Alidurağı Spor play-off ümitlerine devam ettirmektedir ilk 4 play-off oynayacaktır. 4. sıradaki rakibiyle puan farkını 4’e indirmiştir. Temsilcimiz futbolcularına bir hafta tatil vermiştir. Takviyeler yapılması beklenen temsilcimiz kadrosunu güçlendirerek ikinci yarıya bomba gibi başlamak istiyor.

Diğer temsilcimiz İhsaniye Spor ise 11 maçta bir galip 10 mağlup gelerek son sırada yer almıştır. Süper amatörün köklü kulüplerinden olan ilçe temsilcimizin bir an önce toparlanıp son sıralardan yukarılara yükselmesi temennimizdir.

Önümüzdeki günlerde temsilcilerimizin transfer yapmaları bekleniyor buradan siz değerli okurlarımıza transfer haberlerini bildireceğiz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL