Köşe Yazısı

KADINA YÖNELİK ŞİDDETE HAYIR!

İYİ Haftalar… Bugün 25 Kasım Kadına Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü. Günümüzde insanlığın en önemli sorunlarından biri olan kadına yönelik şiddet, farklı görünümleriyle tüm dünyada varlığını devam ettirmektedir. Kadına şiddetin sebebi,..

KADINA YÖNELİK  ŞİDDETE HAYIR!

İYİ Haftalar…

Bugün 25 Kasım Kadına Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü. Günümüzde insanlığın en önemli sorunlarından biri olan kadına yönelik şiddet, farklı görünümleriyle tüm dünyada varlığını devam ettirmektedir. Kadına şiddetin sebebi, açıklaması, hak edeni olmaz. Kadına şiddet kabullenilemez, geçiştirilemez, üstü örtülemez. Yaşama hakkı alınan tüm kadınları Rahmetle anıyorum. Fiziksel, psikolojik, sözlü şiddetin her türlüsüne karşıyım. 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Karşı Uluslararası Mücadele Günü’nde tüm kadınlarımızın yanında ve destekçisi olmamız gerektiğini ifade ediyor, kadınıyla erkeğiyle huzur ve barış dolu bir dünyada yaşamamızı temenni ediyorum.

24 Kasım… Günlerden öğretmenler… O özverili insanların anıldığı gün… Ne güzel bir meslektir öğretmenlik, tomurcuklanan bahar dallarını güneşe çıkarmak gibi yaşama ortak etmektir, gözbebeklerinde büyüyen gülümsemelerin sevincini şiirsel seslere çevirmektir öğretmenlik… Sorumluluğunun farkında olan, aydın görüşleri ile fark yaratan tüm öğretmenlerimizin, öğretmen adaylarımızın ve emekli öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü yürekten sevgimle kutluyorum.

Kış mevsimiyle birlikte her yıl rastlanan solunum yolu virüsleri yine kendini göstermeye başladı. Mevsim geçişlerinde ortaya çıkan ve neredeyse bütün kış boyunca kapı kapı dolaşan enfeksiyonlarda artış var. Ancak bu kış diğerlerinden farklı geçecek gibi. Herkes hasta, hastaneler dolup taşıyor. Lütfen dikkati, tedbiri elden bırakmayalım.

Yaklaşık 2 aydır serbest piyasa da 47 lira seviyelerinde sabitlenen fındık fiyatı son günlerde 50 TL’yi aştı. Ancak üreticiyi memnun edecek düzeyde değil. Üretici son günlerde fiyatta hareketlilik görünce “Daha da yükselir mi?” sorusunu aklına getiriyor, umut ediyor. Üreticinin yüzü güler inşallah…

2022 dünya kupası favori takımların mağlup olması ile beraber sürpriz sonuçlarla beraber başladı buradan çıkan sonuç futbolun adaletli olmadığını dünya kupasında bizlere gösterdi. Giresunspor süper lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirerek lige hazır başlamalıdır. Bu sezon hedef üst sıralar olmalıdır. Bulancakspor ne yapıp ne edip üst üste maç kazanmalıdır artık takımımız bir an önce toparlanıp üst sırala çıkmalıdır.

SAYGILARIMLA…
Hepinize SAĞLIKLI Okumalar Dilerim…
SAVAŞ’ımın Yokluğunun 4244’üncü Günü…

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL