Köşe Yazısı

Gündem Futbol

Bu hafta sonu yüzümüz güldü. Şehrin çınarı altın değerindeki 3 puanı hanesine yazdırdı. Rakiplerini bir basamak geride bıraktı. Bulancakspor bu hafta kendi seyircisi önünde Samsun ekibi Karasamsunspor ile Bulancak İlçe..

Gündem Futbol

Bu hafta sonu yüzümüz güldü. Şehrin çınarı altın değerindeki 3 puanı hanesine yazdırdı. Rakiplerini bir basamak geride bıraktı.
Bulancakspor bu hafta kendi seyircisi önünde Samsun ekibi Karasamsunspor ile Bulancak İlçe Stadı’nda karşılaştı. Maça yoğun ilgi vardı. Taraftar koca çınarı yalnız bırakmadı. Maçı güzel futbolu ve isteği ile tarafından alkış aldı. Maçı 2-1 kazandı rahat bir nefes aldı. Yakın takipçisi Görelespor’a bir puan fark attı. Temsilcimiz şanlı Bulancakspor bu hafta deplasmanda yine Samsun İli temsilcisi Samsun Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacaktır. Temsilcimize güvenimiz sonsuzdur.
Diğer il temsilcimiz ise Görelespor Samsun temsilcisi Atakum ile kendi seyircisi önünde Görele İlçe Stadı’nda karşılaşacaktır. Profesyonel 3.ligde temsilcimiz Eynesil Belediyespor ise kendi evinde Bulvarspor’a 2-0 yenildi. 3. lige ilk çıkma sezonunda gayet başarılı ve istikrarlı futbolu ile alkış topluyor. Yükselme play-off bir basamak altında olan il temsilcimiz ilk yarıyı bu hafta bay geçerek tamamlayacaktır. İkinci yarıda başarılar dileriz.
Giresun amatörde sonuçlar ise şöyle oldu; Süper Amatör’de temsilcimiz Alidurağı Spor deplasmanda Keşapspor’a 3-0 yenildi.
Diğer temsilcimiz İhsaniyespor deplasmanda Espiye temsilcisi Es Es Spor’a 7-1 kaybetti. Alidurağı Spor önümüzdeki hafta kendi sahasında kendi seyircisi önünde Doğankentspor’u konuk edecektir.
1. Amatörde ise maç skorları şöyle oldu. Temsilcilerimiz Pazarsuyu Yıldız Spor ile Ballıcaspor derbi maçına çıktı. Maçı Pazarsuyu Yıldız Spor 5-1 kazandı.
Zirveyi yakinen ilgilendiren maçta ise Bahçelievlerspor ile Giresun Merkez takımı Çınarlarspor karşılaştı güzel ve heyecanlı bir geçti. İki takım birbirlerine üstünlük gösteremeyip maçın 1-1 bitmesi ile puanlar paylaşıldı.
Diğer temsilcimiz çotanak spor ise Giresun Merkez iddialı takımlarından söken sporu 2-0 net skorla kazanarak grup lideri oldu temsilcimizi tebrik ediyoruz.
Bu hafta maçları sabırsızlıkla bekliyoruz ve temsilcilerimize başarılar dileriz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL