Köşe Yazısı

Giresunspor’un Gözü Yükseklerde

Giresunspor son aldığı galibiyet ile rahat bir nefes alarak kolay lokma olmadığını bir kez daha gösterdi. Süper Lig’de ilimizi temsil eden Giresunspor’umuz son oynadığı Gaziantepspor kulübü ile futbol müsabakasına 2-1..

Giresunspor’un Gözü Yükseklerde

Giresunspor son aldığı galibiyet ile rahat bir nefes alarak kolay lokma olmadığını bir kez daha gösterdi. Süper Lig’de ilimizi temsil eden Giresunspor’umuz son oynadığı Gaziantepspor kulübü ile futbol müsabakasına 2-1 kazanmasını bildi. Aynı zamanda rakibi olan Gaziantepspor’un 2 puan önüne geçti.
Giresunspor ligde oynadığı 15 maçın 5’inde galip, 6’sında mağlup, 4’ünde de berabere kalarak 19 puan topladı 10. sıraya yerleşti. Giresunspor bu sezon 2. defa katıldığı Süper Lig’de oynadığı futbol ile taraftarlarını ve camiayı mutlu etti. Giresunspor’un sigorta borçlarından dolayı 3 puan silinmesi olayını başkan devreye girerek bütün borçları ödeyerek önledi.
Süper Lig’de çoğu köklü kulüplerden puan almasını bildi. Temsilcimiz Giresunspor bu hafta sonu komşu ilimiz olan Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacaktır.
Temsilcimiz Giresunspor’a bu çıkacağı futbol müsabakasında başarılar dileriz. Taraftarı olduğumuz Giresunspor’a kazasız belasız bir sezon diliyoruz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL