Köşe Yazısı

Bulancak’ta Muhteşem Maç

Süper Amatör yakın tarihte böyle bir maç görmedi. Hafta sonu oynanan Süper Amatör Lig maçında ilçe temsilcimiz Alidurağı Spor ve Yeniyolspor karşılaştı. Bulancak ek sahada saat 13.00’da başlayan müsabakaya yoğun..

Bulancak’ta Muhteşem Maç

Süper Amatör yakın tarihte böyle bir maç görmedi. Hafta sonu oynanan Süper Amatör Lig maçında ilçe temsilcimiz Alidurağı Spor ve Yeniyolspor karşılaştı. Bulancak ek sahada saat 13.00’da başlayan müsabakaya yoğun ilgi vardı. Müsabakada oturmaya koltuk kalmadı futbol severler stat çevresini de tamamen doldurmuşlardı.

Alidurağı Spor taraftar gurubu Kimsesizler maç başlar başlamaz son yılların en ses getiren tribün gösterileri ile takımını yalnız bırakmadı. 12. adama yönetim kurulu adına teşekkür ederiz. Müsabakada ekstralar oldu. Alidurağı Spor maça iyi başlamasına rağmen talihsiz olaylar yaşadı. Alidurağı Spor 40. dakikada kırmızı kart gördü. Temsilcimizin kaptanı Rıdvan Zehir sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Devamında ise takımımızın gol yükünü çeken Mahmut Sarıgül’de sakatlandı. Olumsuzlukların art arda gelmesi ise Yeniyolspor golü bularak soyunma odasına 1-0 galip girdi. Temsilcimiz Alidurağı Spor ise ikinci yarı arzulu istekli futbolu ile kolay lokma olmadığını göstererek maçı 1-1 taşıdı. Devamında ise Alidurağı sporun ataklarına cevap vermeyen Yeniyolspor spor bir pozisyonda kaleci Metin’in eli ile ceza sahası dışında eli ile topu keserek kırmızı kart gördü. Devamında ise Yeniyolspor’un stoperi Sefa Canik girdiği ikili mücadelede kırmızı kart görerek maçtan ihraç edildi. Maça 9 kişi devam eden Yeniyolspor sezonun ilk puan kaybını yaşadı. Alidurağı Spor ise kamuoyuna bir kez daha bu yarışta olduğunu gösterdi. Temsilcimiz önümüzdeki haftayı bay geçirerek hanesine üç puan yazdırdı.

1. Amatör Lig’de ise temsilcilerimiz şuan sonuçları aldı. Pazarsuyu Yıldız Spor Darıköy Spor’un ligden çekilmesi ise hanesine üç puan yazdırdı rahat bir nefes aldı. Diğer temsilcimiz Çotanakspor ise deplasmanda Yağlıderespor’a iki puan bırakarak talihsiz bir puan kaybı yaşadı. Bahçelievlerspor deplasmanda Teyyaredüzüspor ile karşılaştı. Üzücü bir skorla 4-1 yenildi. Ballıcaspor ise ikinci yarının flaş takımı Sökenspor’a 7-0 yenilerek düş-me adayı oldu.

Bulancak amatör takımlarımızın yakın takipçisi olacağız sonraki haftalarda haberini yazacağız amatör takımlarımıza başarılar dileriz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL