Köşe Yazısı

Bulancakspor’da Ayrılık

Bulancakspor’un teknik direktörlüğünü yapan Mehmet Serhan Baki görevinden ayrıldı. Bulancakspor’da futbol oynamış aynı zamanda kaptanlığını yapmış hocamız sezon öncesi Cenap Taner’in ayrılması ile takımın başına geçmişti. Takımın eksik ve yetersiz..

Bulancakspor’da Ayrılık

Bulancakspor’un teknik direktörlüğünü yapan Mehmet Serhan Baki görevinden ayrıldı. Bulancakspor’da futbol oynamış aynı zamanda kaptanlığını yapmış hocamız sezon öncesi Cenap Taner’in ayrılması ile takımın başına geçmişti.
Takımın eksik ve yetersiz kadrosunda güzel işleri başaran Serhan Baki ile yollar ayırma kararı almıştı. Serhan Baki hocamız Bulancakspor’a verdiği hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ederim bundan sonraki futbol hayatında başarılar dilerim.
Serhan Baki hocamızın ayrılması ile takımımızın başına geçen sezon Eynesil Belediyespor’u şampiyon yapan Mustafa Adam getirilmiştir. Teknik direktör Mustafa Adam, Giresun iline ve Eynesil ilçesinde bir ilki gerçekleştirdi. Bal Ligi’nde şampiyon olan Eynesil Belediyespor’u play-offlar da güzel futboluyla 3. lige çıkardı.
Giresunspor’dan sonra ilimizde bir tane daha profesyonel futbol kulübümüz oldu. Hocamız geçen sene oynadığı futbol ile alkışları toplamıştı. Hocamızın gelmesi ile Bulancaksporumuz kulüp yöneticileri transfer haberlerini en kısa zamanda köşemizde yazarak siz değerli okurlarımıza bildireceğiz.
Bulancaklı futbolseverler ve taraftarları kulübümüzün transfer haberlerini bekliyor. Her köşe yazımızda belirttiğimiz gibi asırlık çınarın yeri profesyonelliklerdir temennimiz bir an önce bu liglere dönmesidir.
Mustafa Adam ve ekibine bu çıkmış oldukları yolda başarılar dileriz. Bulancak’ımızın simgesi markası asırlık Çınar Bulancakspor’umuzun 2. yarıda kazasız belasız bir sezon geçirmesi dileğimle.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL