Köşe Yazısı

Bulancakspor Taraftarını Üzdü

Giresun derbisinde kazanan taraf Görelespor oldu. Hafta sonu saat 13.00’da Bulancak İlçesinde oynanan Bulancakspor Görelespor maçını Görelespor 2-1 kazandı. Bulancakspor maça güzel başladı ve ilk golü bularak 1-0 öne geçti…

Bulancakspor Taraftarını Üzdü

Giresun derbisinde kazanan taraf Görelespor oldu. Hafta sonu saat 13.00’da Bulancak İlçesinde oynanan Bulancakspor Görelespor maçını Görelespor 2-1 kazandı.

Bulancakspor maça güzel başladı ve ilk golü bularak 1-0 öne geçti. Devre arası olmadan Görelespor’un bir pozisyonunun da tartışmalı olmasına rağmen yardımcı hakem ofsayt verdi. Şaşırtıcı bir kararla orta hakem golü vererek maçı 1-1’e getirdi. Devamında ise Görelespor oyuncusu, Bulancakspor oyuncunun hatalı pasında araya girerek ve golü bularak maçı 2-1’e taşıdı.

Bulancakspor maçı hiç bırakmadı, pozisyonlara girmesine rağmen gol vuruşunu gerçekleştiremedi. Bir pozisyonda ise Bulancakspor oyuncunun şutunda direk gole izin vermedi. Takımını yalnız bırakmayan Bulancak halkı ve fora taraftar grubu maçı bir dakika susmayarak şovunu ve Bulancakspor’a olan aşkını bir kez daha gösterdi. Bulancakspor başında ilk maçına çıkan Mustafa Adam, zor şartlar olmasına rağmen takımının futbolunun istekli ve arzulu olması taraftarını sevindirdi.

Bulancakspor puan kaybetmesi ile kırmızı bölgeye geriledi. Görelespor iki puan önüne geçti. Koca çınar Bulancakspor’un bir an önce toparlanması ve ait olduğu sıraya geri dönmesi temennimizdir. Bulancakspor bu hafta deplasmanda grup lideri ve ligin favorisi Niksarspor’a konuk olacaktır.

Bulancakspor ligde çoğu takımdan puan alacak ve yenecek güçtedir. O şerefli formayı giymek herkese nasip olmaz. Gazete Savaş ailesi olarak temennimiz, Bulancakspor’un kendine gelmesi, taraftarını üzmemesi ve ait olduğu liglere bir an önce dönmesidir. Oynayacakları Niksarspor maçında başarılar dileriz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL