Köşe Yazısı

Amatör ve Heyecan

Bal Ligi’nde son durum. İlçe temsilcimiz Bulancakspor spor doludizgin yoluna devam ediyor. Sezon öncesi bir başkan adayı çıkmasına rağmen yönetimi kuramadığını için koca çınar kadro yapılaşması son zamana kaldı. Teknik..

Amatör ve Heyecan

Bal Ligi’nde son durum. İlçe temsilcimiz Bulancakspor spor doludizgin yoluna devam ediyor. Sezon öncesi bir başkan adayı çıkmasına rağmen yönetimi kuramadığını için koca çınar kadro yapılaşması son zamana kaldı. Teknik hoca olarak Cenap Taner ile yola çıkan temsilcimiz ikinci hafta kötü sonuç almasıyla istifa etti.
Teknik hoca olarak bu şanlı Kulübün formasını giymiş aynı zamanda Giresunspor kaptanlığını yapmış olan Mehmet Serhan Baki göreve getirildi. Yetersiz kadrosu olmasına rağmen Serhan hocadan şapkadan tavşan çıkarılması bekleniyordu.
Takımı düşme hattından çıkararak tavşan çıkardı gibi gözüküyor. Bu hafta Samsun deplasmanında Samsun Büyükşehir Belediye Spor ile karşılaştı maçtan 1 puan çıkaran temsilcimiz 1-1 berabere kaldı yakın takipçisi il temsilcimiz ise Görele ilçe stadında Samsun Atakum Spor ile karşılaştı 1-0 yenildi.
Bulancakspor puan farkını ikiye çıkararak rahat nefes aldı. İlçe temsilcimiz koca çınar şanlı Bulancakspor bu hafta kendi sahasında kendi seyircisi önünde ligin son sırasındaki Gümüşhane Telekom Sporu konuk edecektir. Bulancakspor taraflarını ve bütün futbol severleri maça davet ediyoruz.
Görele spor ise deplasmanda Suluova Sebatspor ile karşılaşacaktır kendilerine başarıları dileriz. Giresun amatör son durum ve müsabakalar şöyle oldu. Süper Amatör’de iki maç izledik. Ligi şampiyon olarak katılan Alidurağı Spor kolay lokma olmadığını bir kez daha gösterdi. Konuk ettiği Doğankent Spor’u güzel futbolu ve golleriyle 4-1 mağlup ederek play-off yarışında olacağını gösterdi. Maçın gollerini ise Murat Yaprak, Erhan Çelebi, Doğukan Gezer ve Eren Karadeniz attı. Ligin ilk yarısının son maçı olan komşu ilçe takımı Piraziz Spor ile Piraziz ilçe stadında karşılaşacaktır.
Diğer temsilcimiz ve süper amatörün köklü kulüplerinden İhsaniye Spor kötü gidişata dur demek istedi. Ligin son sırasında bulunan temsilcimiz üç puanı bulunuyor. Düşme adayı gibi gözüken temsilcimiz bu işe bir çare bulacağından şüphemiz yoktur. Bu hafta oynadıkları Keşapspor müsabakasını kötü bir skorla 4-0 yenildiler. Temennimiz bir an önce toparlanmaları ait oldukları üst sıralara yükselmeleridir.
1. Amatör son durum şöyle lige çok iddialı ve güzel başlayan temsilcimiz Bahçelievler Spor bu hafta beklenmedik bir mağlubiyet yaşadılar. Deplasmanda akın spora 2-1 yenildi ve üçüncü sıraya geriledi. Ama temsilcimizin kendilerini toparlayacaklarından üst sıraları her daim kovalayacaklarından hiç bir şüphemiz yoktur.
Kendilerine önümüzdeki hafta başarılar diliyorum. Diğer temsilcimiz Çotanak Spor bu hafta hükmen üç puan yazdırarak liderliğe yerleşti.
Darıköy Spor’un ligden çekilmesi ile sahaya çıkmadan namağlup lider oldu ve taraftarlarını sevindirdi. Kendilerine şampiyonluk yolunda başarılar dileriz.
Ligin yeni ekiplerinden eski adıyla Samugüney Spor bu hafta deplasmanda Teyyaredüzü Spor’u tek golü ile beraber kaldı. Son haftaların yükselen takımı iki galibiyeti ardından ligin iyi takımlarından Teyyaredüzü Spor ile berabere kaldı. Yeni ve genç kadrosu ile ligde güzel işler yapacak gibi gözüküyor. Bütün ilçe temsilcilerimizin yanındayız ve kendilerine başarılar dileriz.
Her hafta olduğu gibi takımlarımızı yakinen takip ediyoruz bundan sonraki haftalarda da sonuçları size bildireceğiz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL