Köşe Yazısı

1. AMATÖR GÜZEL BAŞLADI

Bulancak takımları 1. Amatör lige damga vurdu. Güzel bir sezon bizi bekliyor gibi. Bulancak ilçemizi temsil eden dört 1. Amatör takımımız vardır. Ballıcaspor, Bahçelievlerspor, Pazarsuyu Yıldız Spor ve Çotanakspor bu..

1. AMATÖR GÜZEL BAŞLADI

Bulancak takımları 1. Amatör lige damga vurdu. Güzel bir sezon bizi bekliyor gibi. Bulancak ilçemizi temsil eden dört 1. Amatör takımımız vardır. Ballıcaspor, Bahçelievlerspor, Pazarsuyu Yıldız Spor ve Çotanakspor bu sezon bizleri 1. Amatör ligde temsil edecekler.
Ligin açılış maçı geçtiğimiz Cumartesi günü Piraziz ilçe stadında ilçe temsilcilerimiz Pazarsuyu Yıldız Spor ve Çotanakspor futbol müsabaka maçına çıktılar heyecan kesen maçı çotanak spor 2-0 galip gelerek hanesine üç puan yazdırdı. Pazarsuyu spor maçta birde penaltı kaçırdı Çotanak spor 2 . Hafta Ballıcaspor ile karşılaşacaktır. Pazarsuyu Yıldız Spor ise Giresun merkez takıma olan Çınarlarspor ile merkez ilçe stadında karşılaşacaktır.
Diğer temsilcilerimiz Ballıcaspor Pazar günü Darıköy Spor ile Keşap ile stadında maça çıkmıştır. Ballıca spor güzel futbolu ile Darıköy sporu 8-0 yenmiştir hanesine üç puan yazmıştır. Temsilcimiz çotanak spor ile Piraziz İlçe Stadında cumartesi günü derbi maçına çıkacaktır. İki temsilcimize bu maçta kazasız belasız seyir zevki olan güzel bir olması dileğimle. Lige iddialı başlayan diğer bir mahalle takımımız olan Bahçelievler spor ligin ilk maçına ekstralarla başladı.
Belde takımı olana Ören Belediye Spor ile karşılaşan temsilcimiz ve taraftarları maça yoğun ilgi gösterdi. Pazar günü saat 16.00 Piraziz İlçe Stadında başlayan müsabaka bol gollü geçti. Seyir zevki yüksek müsabakada geriye düşmesine rağmen yılmayan temsilcimiz güzel futbolu ile 4-3 yenmesini bildi ve hanesine üç puan yazıdır.
Önümüzdeki hafta Bahçelievler Spor Pazar günü Tirebolu temsilcisi Altunsu Spor ile Tirebolu ilçe stadında karşılaşacaktır. Temsilcimize başarılar dileriz. Dileğimiz ise dört temsilcimizin kazasız belasız bir sezon geçirmesi dileğim. Güzel futbolları güzide ilçemize şampiyonluk getirmelidir.

Spor DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL