Spor

Mustafa Kaplan,” Gençliğimize ve Dinamikliğimize Güveniyoruz”

Giresunspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan Çotanak Spor Kompleksi’nde gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Mustafa Kaplan,” Gençliğimize ve Dinamikliğimize Güveniyoruz”

Toplantıda geride kalan 4 haftalık süreyi değerlendiren teknik direktör Mustafa Kaplan “ Elimizdeki oyuncular ile en iyisini yapmaya çalıştıklarını ve çalışmaya da devam edeceklerini aktardı.
Giresunspor kulübüne destek sağlanmasının önemine vurgu yapan Kaplan konuşmasının devamında şunları kaydetti; “Başkana, yönetime, futbolculara destek olunmalı. Bu destek sağlanırsa, Giresunspor daha yukarılara çıkar. Giresunspor’u bir yerlere getirmek için hep birlikte çalışılması lazım.” dedi.
Hafta sonu  oynanacak Manisa maçına da değinen Kaplan; “İlk 5 haftada 5-6 puan hedefimiz vardı. Şuan 3 puandayız ve beşince hafta maçında Manisa ile karşılaşacağız. Genç ve dinamik bir takımız, onurlu bir şekilde mücadele eden ve savaşan girdiği pozisyonları da olan bir takım olarak mücadele ediyoruz. Manisa bu sene büyük hedefi var, iyi bir kadro kurdu. Ligin üzerinde yaptığı transferlerle lige giriş yaptı ve 10 puan yaptı. Bizim iyi bir direncimiz ve pas oyunumuz var. Tek sıkıntımız üçüncü bölge. Bu bölgede biraz top tutabilsek belki farklı şeyler yapacağız. İnşallah bunu da Manisa maçında yapacağız. Ben oyuncularıma güveniyorum, kendi sahamızdan puan ya da puanlar alarak ayrılmayı hedefliyoruz. Bazı oyuncularımızda darbeye bağlı sakatlıklar var, onları da maçlara hazır hale getirmeyi düşünüyoruz. Transfer yasağımız kalktığında kadromuza katacağımız oyuncuların yüzde 70’ini belirledik. 15-20 puan aralığında ilk yarıyı bitirmeyi hedefliyoruz. Gençliğimize ve dinamikliğimize güveniyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL