Güncel

Müdür Tosunoğlu, Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini Ziyaret Etti

Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Müdür Tosunoğlu, Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini Ziyaret Etti

Gerçekleşen ziyarette Okul Müdürü Şemsi Kavak tarafından Müdür Tosunoğlu’na, okulun fiziki mekânlarıyla eğitim ortamlarında yapılan düzenlemeler ve eğitim faaliyetlerinde gelinen durum başta olmak üzere yürütülen çalışmalar konusunda bilgiler sunuldu.
Okulun fiziki mekânlarını gezen Müdür Tosunoğlu, okul bünyesinde oluşturularak öğretmen ve öğrencilerin kullanımına sunulan fitness salonunu da gezdi.
İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu ziyaret sonrası yaptığı değerlendirmede; Okullarda maske, mesafe ve temizlik kurallarına azami derecede dikkat edilmesini bir kez daha vurguladı. Branş ve rehber öğretmenlerin, öğrencilerimizin eksik kazanımlarının giderilmesi ve iyi bir eğitim öğretim görmeleri için daha fazla özveri göstermelerini istedi. Okul müdürlerimizin de ekip ruhu içerisinde tüm öğretmenlerle birlikte, okul, ilçe ve il başarısının yükselmesi için gereken gayreti göstereceklerine inandığını belir-terek çalışmalarında başarılar diledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL