Spor

“Mahallede Maç Var “

Giresun Kız Futbol Takımı, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) ile Gençlik ve Spor Bakanlığının ortaklığıyla düzenlenen ‘23 Nisan Futbol Turnuvası Mahallede Maç Var’ etkinliğinde Türkiye Birinciliğine Gidiyor.

“Mahallede Maç Var “

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) ile Gençlik ve Spor Bakanlığının ortaklığıyla düzenlenen ‘23 Nisan Futbol Turnuvası Mahallede Maç Var’ etkinliği Yarı Final müsabakaları Trabzon’da oynandı.

Giresun’u temsil eden kız takımı yarı final müsabakalarında Tokat, Zonguldak, Rize, Bolu takımlarını yenerken, Samsun takımına mağlup oldu.

Giresun Sanayispor kulübünün alt yapısından yetişen mahalle kız takımı oyuncuları 15 – 20 Mart tarihleri arasında da grup müsabakalarını namağlup birinci tamamlamıştı.

‘ 23 Nisan Futbol Turnuvası Mahallede Maç Var ‘ etkinliğinin final müsabakaları 18-22 Nisan’da Ankara TBMM’de oynanacak.

Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan paylaşımda:”Sporcularımızı ve Antrenörleri Mustafa Bayraktar, Özgür Karakaya ve Mustafa Adam’ı tebrik eder, Takımımıza Türkiye Birinciliğinde başarılar dileriz.” ifadeleri kullanıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL