eğitim

Kütüphanesiz Okul Kalmasın Projesi Koordinatörlerinden Ziyaret

Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Kültür Yayınları Koordinatörü Hikmet Azer, Giresun İl Milli Eğitimi Müdürü Tosunoğlu’nu ziyarette bulundu. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen “Kütüphanesiz Okul Kalmasın” projesi ile..

Kütüphanesiz Okul Kalmasın Projesi Koordinatörlerinden Ziyaret

Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Kültür Yayınları Koordinatörü Hikmet Azer, Giresun İl Milli Eğitimi Müdürü Tosunoğlu’nu ziyarette bulundu.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen “Kütüphanesiz Okul Kalmasın” projesi ile çocukların okuma, öğrenme ve kütüphane kullanma alışkanlığını kazanarak bu alışkanlığı yaşamları boyunca geliştirmeleri ve sürdürmeleri için her okulumuzda kütüphane kurulması hedeflenmektedir.

Bu kapsamda Giresun’u ziyaret eden Bakanlık Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Kültür Yayınları Koordinatörü Hikmet Azer ile Kütüphane ve Müzeler Koordinatörü Sedat Seçkin Bozkurt, İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette, “Kütüphanesiz Okul Kalmasın” projesi kapsamında il de yürütülen çalışmalar ve gelinen duruma ilişkin bilgiler paylaşıldı. Ziyaret sonrası Kültür Yayınları Koordinatörü Hikmet Azer ile Kütüphane ve Müzeler Koordinatörü Sedat Seçkin Bozkurt beraberlerinde İl Milli Eğitim Şube Müdürü Şakir Marancı ile birlikte yeni kurulacak kütüphanelerin donatım malzemelerinin üretildiği Giresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek çalışmaları yerinde gözlemledi. Daha sonra ise kütüphane yapılan okulları ziyaret ederek, fiziki mekânlarda incelemelerde bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL