Bulancak

Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Türkmen Görevine Başladı

Bulancak Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğü görevini başarı ile yürüten Selçuk Türkmen, Bulancak Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Türkmen Görevine Başladı

Bulancak Belediyesi Memur Başkan Yardımcılığı kadrosuna getirilen, Bulancak Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü Selçuk Türkmen, 2 Kasım 2022 Çarşamba günü itibarıyla görevine başladı. Daha önce Yüksek Orman Mühendisi Gökhan Çakmak tarafından yürütülen ve Çakmak’ın istifası ile boşalan Başkan Yardımcılığı görevine atanan Türkmen’le Bulancak Belediyesi memur başkan yardımcısı sayısı yeniden ikiye yükselmiş oldu.

“Yaklaşık 7 yıldır Bulancak halkımıza Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü olarak hizmet ettim. Bundan sonra da Bulancak Belediyesinde vatandaşlarımızın hizmetinde olacağım” diyen Başkan Yardımcısı Türkmen, “Şahsımı bu göreve layık gören Belediye Başkanımız Recep Yakar’a, desteklerinden dolayı İlçe Başkanımız Necati Yıldırım’a ve Sayın Milletvekillerimize teşekkürlerimi sunarım. Bulancaklı hemşehrilerimize Belediye Başkanımız Sayın Recep Yakar ve mesai arkadaşlarımızla birlikte hizmet edecek olmaktan gurur duyuyorum” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL