Yerel

Bem-Bir-Sen İl Başkanı Aydın; “Talep ve istekleri genel merkeze aktarıyoruz”

Kısa adı Bem-Bir-Sen olan Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası İl Başkanı Muslihiddin Aydın, yıl sonuna kadar tüm sendika üyeleriyle görüşeceğini ve tüm talepleri genel merkeze aktaracağını söyledi.

Bem-Bir-Sen İl Başkanı Aydın; “Talep ve istekleri genel merkeze aktarıyoruz”

Giresun genelinde çalışmalarını sürdürdüğünü kaydeden Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, “Arkadaşlarımızın özlük hakları başta olmak üzere tüm haklarının korunması noktasında gerekli her şeyi yapıyoruz. Şuana kadar yüzde 75’i aşkın arkadaşımızla bir araya geldim. Tüm talep ve istekleri dinledim. Genel Başkanımızla yaptığımız tüm toplantılarda, arkadaşlarımızın talep ve isteklerini aktardım. Halen daha bir araya geldiğimizde taleplerimizi tekrarlıyoruz. Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın. Bem-Bir-Sen Giresun olarak tüm üyelerimizi aile olarak görüyoruz. Onların dertleriyle dertleniyor, onların sevinçleriyle mutlu oluyoruz. Yık sonuna kadar hedef koydum. Tüm sendika üyelerimizle bir araya gelmeyi istiyorum.” dedi.
Gündemde olan banka promosyonu hakkında da bilgiler veren Aydın, “Bazı kurumlarımızda böyle bir çalışma var. Bizler de Bem-Bir-Sen olarak masadayız. Taleplerimizi ilgili kişilere iletiyoruz. Her yönüyle arkadaşlarımızın haklarını korumaya çalışıyoruz. Dün olduğu, bugün de yarın da Bem-Bir-Sen ailesi olarak bir arada ilerlemeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL