Ekonomi Güncel Siyaset

ZAMLI FATURALARA TEPKİLER SÜRÜYOR

CHP Piraziz İlçe Başkanı Nezir KELLECİ;  “Bu zamlar, bu haksızlık nereye kadar devam edecek? Bizler dur diyene kadar devam edecek” dedi.

ZAMLI FATURALARA TEPKİLER SÜRÜYOR

Zamlara tepkisini ve vatandaşın isyanını dile getiren Başkan Kelleci; “Evde kullanmış olduğunuz tüpe bir yıl içinde yüzde yüzden fazla zam yapıldı. Zamları 1 Ocak’tan itibaren başlatarak kurnazlık yaptılar. Faturalarımız artık 35 günlük okunmaktadır.

Sarayın günlük elektrik faturası 6 bin TL, aylık 1 milyon 800 bin TL, yıllık ise 20 milyon TL, yani 20 Trilyon… Saray 1150 odasının elektriğini 24 saat kullanacak ve bunun faturasını bizler ödeyeceğiz.

Aynı şekilde doğalgaza, akaryakıta, kömüre gelen zamlar, gıdaya gelen zamlar… Soruyorum; geçen ay ne kadar elektrik faturası geldi, bu ay ne kadar geldi? Gelen elektrik faturaları herkesi çarpmış durumda… Hepimizin gündeminde bu var. Vatandaşımız ve esnafımız gelen faturaları nasıl ödeyeceğini bilemez durumda, çaresiz durumda…

Bundan sonra gelecek faturalar da ayrı bir panik havası oluşturuyor. Gelen zamlar hem üreticiyi, hem de tüketiciyi zorlamaktadır. Minibüsçüleri, taksicileri, kamyoncuları, okul servis araçlarını, lokantaları, bakkalları, tüm vatandaşlarımızı etkilemektedir. Elektrik faturalarından dolayı çarpıldık ve de çarpılmaya devam ediyoruz. Doğalgaz faturalarından dolayı donduk ve de donmaya devam ediyoruz.

Ekmeğe ve gıdalara yapılan zamlardan aç kaldık ve de aç kalmaya devam ediyoruz.

Bu zamlar, bu haksızlık nereye kadar devam edecek? BİZLER DUR DİYENE KADAR DEVAM EDECEK.

Sesimizi yükseltmenin zamanı geldi, yükselteceğiz… Çünkü bu bizim en insani talebimizdir” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL