Köşe Yazısı

ZAMLAR…

İYİ Haftalar… Türkiye’de ABD doları Türk lirası karşısında değer kazanmaya devam ediyor. Seçim sıkıntısını atlattık ancak geçim sıkıntısı devam ediyor. Akaryakıt zamları, temel gıdaya gelen zamlar… Piyasada yaşanan döviz sıkıntısı,..

ZAMLAR…

İYİ Haftalar…

Türkiye’de ABD doları Türk lirası karşısında değer kazanmaya devam ediyor. Seçim sıkıntısını atlattık ancak geçim sıkıntısı devam ediyor. Akaryakıt zamları, temel gıdaya gelen zamlar… Piyasada yaşanan döviz sıkıntısı, enflasyonun yarattığı hayat pahalılığı, faizler, Merkez Bankası rezervleri başta olmak üzere ekonomide acil çözülmesi gereken sorunlar var. Bu sorunların hızlıca çözülmesi gerekiyor. Yaşam zor bir haline gelmeye başladı. Vatandaşın tedirginliği gün be gün artıyor. Ekonomik anlamda büyük bir düşüş yaşanıyor. Birçok market ürününe peş peşe zam geldi.. Her ne olursa olsun vatandaş yine ve yine mağ-dur. Maalesef bu gidişat duracak gibi değil. Bir önceki günümüzü mumla arar hale geldik. İnşallah bu pahalı hayat koşullarına karşı acil bir önlem alınır. Yoksa ülkece durumumuz vahim.!

28 bin metrekare alanda yapımı tamamlanan Bulancak Millet Bahçesi açıldı. Ağaçların ve yeşilin içerisinde bulunan Millet Bahçesinde, yürüyüş yolu, koşu yolu, gül bahçeleri, bisiklet yolu, çocuk oyun alanları ve kapalı otoparkı mevcut. Bulancak’ımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

Milliyetçi Hareket Partisi Giresun Milletvekili ERTUĞRUL GAZİ KONAL’ın yapmış olduğu basın toplantısına katıldım. Kendisi genç ve dinamik bir milletvekilimiz. Şehrin problemlerine ve seçim sürecine dair bilgilerde bulundu. Özellikle vatandaşları sıkıntılarına odaklandıklarını belirten Milletvekili ERTUĞRUL GAZİ KONAL, “Bütün Giresun’un temsilcisi olacağız” dedi. Kendisine bu süreçte başarılar diliyorum. Tekrardan hayırlı olsun.
Gururumuz Giresunspor, lige kazanarak veda etti. Giresunspor’un küme düşmesi hepimizi çok üzdü. Giresunspor, Giresun için çok önemli bir marka değeri idi ama biz bunun değerini bilemedik. Ekibimiz Ümraniyespor’dan sonra düşen son takım oldu. İnşallah gelecek sezon tekrardan Süper Lige yükselme başarısı gösterir. Giresunspor’umuza Başarılar Dilerim.

 

SAYGILARIMLA…
Hepinize SAĞLIKLI Okumalar Dilerim…
SAVAŞ’ımın Yokluğunun 4440’ıncı Günü..

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL