Köşe Yazısı

ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.!

İYİ Haftalar… Yarın, 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 101. yıldönümü. 30 Ağustos Zaferini büyük yapan, dünya savaşından büyük kayıplarla çıkmış, işgale uğramış ve toprakları paylaşılarak tarihten silinmeye çalışılan milletimizin, büyük önder..

ZAFER BAYRAMIMIZ  KUTLU OLSUN.!

İYİ Haftalar…

Yarın, 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 101. yıldönümü. 30 Ağustos Zaferini büyük yapan, dünya savaşından büyük kayıplarla çıkmış, işgale uğramış ve toprakları paylaşılarak tarihten silinmeye çalışılan milletimizin, büyük önder Atatürk’ün üstün komutanlık yeteneği ile ordumuzun kahramanlığı ve cesaretiyle verdiği olağanüstü mücadelesidir. Büyük zaferin yıl dönümünde Başta GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK olmak üzere, İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin milletiyle bölünmez bütünlüğü için canlarını hiç düşünmeden feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.

Giresun JANDARMA BÖLGE Komutanlığı Neden kapatıldı? Giresun için itibarlı ve Ekonomik açıdan Faydası çok olan bu Bölge Komutanlığı’nı Giresun’un siyasetçileri mi istemedi? İki AK Partili, Bir CHP’li ve bir de MHP’li Milletvekilleri güçsüz mü kaldı? Yazık Giresunluya ve Oylara..!

Afyonkarahisar’da Giresun ŞEHİTLİĞİ’nde İYİ PARTİ Genel Başkanı MERAL AKŞENER’in Anma toplantısında Türkiye’nin her yerinden akın akın gelindi. Heyecanlı ve Muhteşem konuşma yapan MERAL AKŞENER dualarla konuşmasını bitirdi. Ateş yeniden Afyonkarahisar’da yakıldı.

Fındık hasadında sona doğru gelindi. Bin bir hevesle fındık sezonunu bekleyen fındıkçılar umduklarını bulamadılar. Bu yıl rekolte de çok düşük, vay üreticinin haline. Verilen fındık fiyatı da hiçbir şeyi karşılayamıyor. Fındıkçı yevmiyesi 500-700 TL, bahçe altı kırkma yevmiyesi 2000 TL, patoz saatlik fiyat 2500 TL, Gübre ve ilaç fiyatları… Fındık fiyatı ise 84 TL. Onca emeğe karşılık koskoca bir hiç. Bu şehrin siyasetçileri, bürokratları memnun mu bu durumdan? Yoksa 3 maymunu oynamaya, sosyal medya hesaplarından memnuniyetlerini dile getirmeye devam mı edecekler? Türkiye’nin en önemli ihracat kaynaklarından biri olan fındığımızın üreticisi mağdur ediliyor.

Bulancaklı Milli Sporcumuz Deva Dübüş, Kazakistan’da düzenlenen Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında Sağ Kol’da Dünya Şampiyonu ve Sol Kol’da da Dünya İkincisi oldu. 15 yaşında Dünya Şampiyonu olan Deva Dübüş kızımızı canı gönülden kutlar ve tebrik ederim. Bulancakspor, sezon öncesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Şampiyonluk parolası ile yola çıkan ekibimize başarılar diliyorum.

SAYGILARIMLA
Hepinize SAĞLIKLI okumalar dilerim
SAVAŞ’ımın yokluğunun 4521’inci Günü

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL