Köşe Yazısı

YÜZDE YİRMİ BEŞ NEREDE.?

İYİ Haftalar…   Enteresan açıklamalar var emekli kesime yani “Yedi Bin Beş Yüz Lira” alanlara yüzde yirmi beş ilave yapılacak denildi fakat bir takım hesaplar yapılarak aynı maaşı alacaklar yani..

YÜZDE YİRMİ BEŞ NEREDE.?

İYİ Haftalar…

 

Enteresan açıklamalar var emekli kesime yani “Yedi Bin Beş Yüz Lira” alanlara yüzde yirmi beş ilave yapılacak denildi fakat bir takım hesaplar yapılarak aynı maaşı alacaklar yani yedi bin beş yüz “NEREDE YÜZDE YİRMİ BEŞ” sözler ve yapılanlar!

 

Cumartesi akşamından beri etkili olan kuvvetli sağanak yağış, ilimiz ve ilçelerinde sele ve taşkınlara sebep oldu. Yağışın ardından Bulancak ilçemizde bulunan Pazarsuyu Deresi, İncüvez Deresi, Domuz Deresi, Karadere ve Bulancak Derelerinde su seviyesi taşma noktasına geldi. Bulancak Belediyesi’nin yaşanan sel afeti karşısında yetersiz kalması gözlerden kaçmadı. Bulancak Ballıca Mahallesinde bulunan İncüvez Deresi’nin taşmasıyla birlikte bazı ev ve işyerlerini sular altında kaldı. Vatandaşlarımızın dere yataklarından uzak durmaları, dikkatli ve tedbirli olmaları, ayrıca zorunlu haller dışında trafiğe çıkmamaları önemle rica ediyoruz. İnşallah, bölgemizde yaşanan bu felakette can kaybımız olmaz. Hepimize geçmiş olsun.

 

Emekli Sandığı, Bağ-Kur ve SSK emeklileri yılın 6 ayı için toplamda Yüzde 25 zam alacak. Maaş artışı EYT’liler dahil bu yıl içinde emekli olan tüm emeklileri kapsayacak. Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edilen düzenleme için gözler Meclis’te…

 

SAYGILARIMLA

Hepinize SAĞLIKLI Okumalar Diliyorum..

SAVAŞ’ımın Yokluğunun 4472’nci günü…

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL