Genel Güncel

Yılın Son İlçe Müftüler Toplantısı Yapıldı

Giresun İl Müftülüğü tarafından 2021 yılının son İlçe Müftüler toplantısı Eynesil’de yapıldı. İl ve ilçelerde müftülüklerin yürüttüğü hizmetleri değerlendirmek, müftülükler arasında var olan işbirliği ve koordinasyonu güçlendirmek amacı ile İl Müftüsü Ramazan TOPCAN başkanlığında İlçe Müftüler toplantısı Eynesil İlçe Müftülüğü’nün ev sahipliğinde gerçekleşti.

Yılın Son İlçe Müftüler Toplantısı Yapıldı

Ankara’da gerçekleşen İl Müftüleri 40. İstişare Toplantısı sonrasında gerçekleşen toplantıda Giresun İl Müftüsü Ramazan TOPCAN; “İl ve ilçe müftülüklerinin yürüttüğü hizmetlerin neler olduğunu görme imkân ve fırsatı bulduğumuz toplantı, karşılıklı istişare ve tecrübe paylaşımı yapılması bakımından çok verimli olduğunu ifade etmek isterim.  Giresun olarak da bir kere daha söylemek isterim ki hizmet yolculuğumuzda güzel çalışmalar ve faaliyetlerimiz oldu. Okullardaki değerler eğitimi, engelli kardeşlerimize yönelik sosyal faaliyetler, aile, sosyal medya, huzurevi, cezaevleri, hastaneler, KYK’lar,  şehit yakını ve gazilerimize ziyaret hamd olsun.  Emeği geçen siz Muhterem kardeşlerim başta olmak üzere görevli kardeşlerime teşekkürü bir vazife kabul ediyorum. Rabbim razı olsun.

Kardeşlerim! 2021 yılı arkamızda kaldı. Artılarımızı eksilerimizi iyi görmeliyiz. Var olan güzel çalışmalarımızı hız kesmeden üzerine yenilerini koyarak devam etmeliyiz. Yeni yeni hizmetlerimiz olmalı yeni yılda. Çözüm odaklı bir hizmet anlayışımız olmalı. Dün olduğu gibi bu gün de yarın da vatandaşımızın sevinç ve kederine ortak olalım. Taziye, düğün, sünnet gibi özel günlerinde yanlarında olalım.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL