Ekonomi Genel Güncel

“YENİ YIL DEĞİL, YENİ ZAMLAR YAĞDI!”

Saadet Partisi Piraziz İlçe Başkanı Cevat Gündoğdu, iktidarın sebep olduğu yıkımı artık TÜİK’in bile perdeleyemediğini belirtti.

“YENİ YIL DEĞİL, YENİ ZAMLAR YAĞDI!”

Başkan Gündoğdu; “TÜİK’in sipariş usulü hazırladığı verilere göre 20 yılın en yüksek enflasyonunu da gördük. İktidarın 84 milyon üzerinde yaptığı ekonomi deneyi ülkemizi uçuruma sürüklüyor. Bu akıl dışı ekonomik deney bir kez daha göstermiştir ki AK Parti sebep, yüksek enflasyon sonuçtur.” dedi.
Ekonominin allak bullak olduğunu vurgulayan Başkan Gündoğdu; “Lira ile yabancı paralar karşısında denge uzun süredir bozulmuş haldeydi. “Dolar düştü, fiyatları düşürün” baskısı yapılırken yılın son günü zamlar kasırga olup vatandaşın üzerine yağdı. Her şeyi etkileyecek olan elektrik, doğalgaz, akaryakıt ücretlerine tahammüllerin ötesinde zam yapıldı. Elektriğe yapılan zammı Cumhuriyet tarihinin en büyük zammı olarak niteleyenler var. Zamların hemen 2022 yılının ilk dakikalarında açıklanması 2021 TÜFE’sinin düşük gösterilerek memura, emekliye daha az maaş zammı vermek düşüncesidir.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL